MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Site için gerekli pluginler
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Web site  Site Adresi : LOCALHOST OLDUĞU İÇİN VEREMİYORUM AMA FOTOĞRAF 

Versiyon MyBB Sürümü : 1.8.21

Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler :
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Bi kaç plugin yükledim hide vb aktif ediyorum bazıları direk hata veriyo kimileri aktif olup forumda kullanınca forum çöküyor! (SADECE 1.8.21 SÜRÜMÜNÜ DESTEKLEYEN ANA PLUGİNLER İSTİYORUM./ ANA PLUGİNLER NORMAL FORUMDA BUNULUN ÇOK KULLANILAN PLUGİNLER)
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü : 1.8.21 sürümünü silip yeniden yüklediğim için hataları çekemiyorum sadece çalışan plugin istiyorum!
Tahminimce hata vermelerinin sebebi 1.8 e uyarlamamış olman. Pluginlerin içinde bulunan php dosyasını notepad+ ile aç. Orada ctrl+f tuşu ile arama kutusunu aç ve ''16'' yaz ve arat. Bu 1.6 sürümü anlamına gelir. 16'yı bulduğunda yanına virgül koy ve ''18*'' yaz. İşlem tamamdır. Daha sonra hata vermediğini göreceksin. Bu işlem ile piyasadaki pluginlerin %90 ınını rahatlıkla kullanabilirsin. Yapamazsan tekrar yaz yardımcı olurum.

Not: rakamları tırnak içinde yazdım tırnaklı ekleme Gülümseme

Bu ara da ''Machine'' ve ''XpSerkan''ın paylaştığı eklentilerde hiçbir problem yaşamazsın. Kimse yanlış anlamasın kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Hiçbir üyeye art niyetim yok.
@bitcopat değiştirdim ama 504 Gateway Time-out alıyorum şimdi
Değiştirdiğin php dosyasından ekran görüntüsü atarmısın. Bir yerde yanlışlık yapmış olabilirsin.
php dosyası değiştirmedim güncel paketi attım içine böyle diyor acaba hostla alakalı olabilirmi
Güncel paket derken mybb'nin güncel paketimi yoksapluginlerin güncel paketimi? Ek olarak host panelinden otomatik yükleme ile mybb yüklediysen tavsiye etmiyorum. Birçok plugine hata verdiriyor.
mybbnin normal paketi 1.8.21 paketi atıyorum tablolar yükleniyor yerinde 504 Gateway Time-out diyor