MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kayıt esnasında kullanıcı adı sorunu, acil yardım!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Mybb 1.8 forumumda kayıt esnasında kayıtlı olmayan bir kullanıcı adını sanki kayitliymis gibi kırmızı şekilde gösteriyor. member.php yi inceledim bir problem gozukmemekte ama sorunu çözemedim. Neden olmuş olabilir ki?
resim

Bu şekilde kırmızı şekilde görünüp yeşile dönmüyor hangi kullanıcı adını denersem deneyim bi durum değişmiyor.
Öncelikle site adresinizi belirtiniz. Ve eğer kullanıyorsanız eklentileri buraya listeleyiniz.
(21-05-2019, Saat:00:42)SefaKaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Öncelikle site adresinizi belirtiniz. Ve eğer kullanıyorsanız eklentileri buraya listeleyiniz.

Ana domain uzantısına kurulmasından kaynaklanıyor. Belli bir yükleme dizini üzerine kurulduğunda sorun olmuyor.

bercinturk.com üzerine forumu kurduğumda aynı sorun yaşanırken, bercinturk.com/forum dizini üzerine kurulduğunda forum bir sıkıntı yaşanmıyor. Acaba bu sıkıntının nedeni ne olabilir?
resim

Eklenti listesi.
Merhaba, eklentileri ve siteyi kontrol ettiğim de herhangi bir sorun göremedim. Mybb yüklemesini direk anadizine yaparsanız diğer dosyalar ile çakışır büyük ihtimalle bu çakışmadan kaynaklı bir sorun meydana gelmiştir. Forum sistemini kullanmak için. siteadresi.com/forum(yada herhangi bir şey). Ve bir seçenek daha subdomain ile forum.siteadresi.com kurulum bu şekilde olmalı aksi taktirde hata verecektir.

Ek olarak eğer sadece siteadresi.com adresin de forumu kullanmak istiyorsanız. Şu an siteniz de bulunan Wordpress yazılımını tamamen silmeniz gerekmektedir. Aksi halde çalışmayacaktır. Tüm işlemlerden önce lütfen yedek almayı unutmayınız.