MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: SQL hatası siteye erişim yok
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Selamün aleyküm

Arkadaşlar  mybb dini forum Site 1.8 sürüm

3 yıldır kullanıyorum

Bugun admin panelinden yedek aldım yedek aldık dan sonra admin paneline ve siteye girişimiz yok sql hatası veriyor forum adresime bakıp da hatayı nasıl düzeltecegim konusunda yardımlarınızı bekler 
arz rica ederim

Sevgi ve saygılarımla
Aleyküm Selam

Hata hostinginizden dolayı kaynaklanıyor.Kullandığınız hostingde Mysql servere izin verilenden fazla kullanıcı bağlanıyor.Hosting sağlayıcısına hatayı bildirdiğiniz zaman gereken ayarlamaları yapacaktır.

Hayırlı Günler
emre abi kolay gelsin abi

cevap yazdığınız gibi  kopyala yapıştır yapıp  hosting sağlayıcısına mail attım önce sorunun bizden kaynaklandığını daha sonra sizin verdiğiniz cevaba göre hatayı düzeltip siteye erişim açıldı.
lakin forumdaki konuların içeriğine girdiğimiz zaman sql hatası gösteriyor emre abi tekrar bakabilirmisiniz

site1
hata1
(30-04-2019, Saat:12:45)koaka Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]emre abi kolay gelsin abi

cevap yazdığınız gibi  kopyala yapıştır yapıp  hosting sağlayıcısına mail attım önce sorunun bizden kaynaklandığını daha sonra sizin verdiğiniz cevaba göre hatayı düzeltip siteye erişim açıldı.
lakin forumdaki konuların içeriğine girdiğimiz zaman sql hatası gösteriyor emre abi tekrar bakabilirmisiniz

site1
hata1

Merhaba

Sql hatasının açıklaması sitenizde gözükmüyor. Error.log dosyanızı eklermisiniz?