MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yeni Konu Açarken 1364 Hatası Alıyorum Yardımcı Olurmusunuz ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi yeni konu açarken 1364 hatası alıyorum hatayı aşağıda S.S ile belirttim yardımcı olursanız sevinirim. resim
(27-04-2019, Saat:10:16)batuhanbarut Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi yeni konu açarken 1364 hatası alıyorum hatayı aşağıda S.S ile belirttim yardımcı olursanız sevinirim. resim

Merhaba

Kullandığınız etiket eklentisinin güncel sürümünü indirip kullanırsanız sorun çözülecektir.
(27-04-2019, Saat:12:44)EmreKarakaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(27-04-2019, Saat:10:16)batuhanbarut Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi yeni konu açarken 1364 hatası alıyorum hatayı aşağıda S.S ile belirttim yardımcı olursanız sevinirim. resim

Merhaba

Kullandığınız etiket eklentisinin güncel sürümünü indirip kullanırsanız sorun çözülecektir.
Merhabalar eklentiyi deaktif ettim hala sorun aynı yardımcı olurmusunuz düzeltmemde rica etsem.
Merhaba

Phpmyadminden aşağıdaki sorguyu çalıştırın.

Kod:
ALTER TABLE `mybb_threads` DROP `tags`;