MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: PonifeX MyBB Forum Teması | Exclusive
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
MyBB Dizayn yayın hayatına 1 ağustos tarihi itibari ile son vermiştir. Şimdi; Zbrush, Blender, Substance, Marvelous ve autocad gibi programlar aracılığı ile profesyonel olarak low poly, high poly, stylized, texture painting vb modeller geliştirerek karşınıza tekrar çıkacağız.
Elinize sağlık.
(07-04-2019, Saat:14:32)ozanakkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Elinize sağlık.

Teşekkür ederim Gülümseme
Sadece temayı görmek için siteme girer duruma geldim. MyBB dünyasına böyle bir şaheseri kattığınız için ne kadar teşekkür etsek az.
(07-04-2019, Saat:23:31)Corleone Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sadece temayı görmek için siteme girer duruma geldim. MyBB dünyasına böyle bir şaheseri kattığınız için ne kadar teşekkür etsek az.

Geri bildirim ve yorum için teşekkür ederim. Süper
Galiba aşık oldum temaya  Açık Ağızlı Gülümseme
(09-04-2019, Saat:21:20)gnaremoob Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Galiba aşık oldum temaya  Açık Ağızlı Gülümseme

Yorum için teşekkürler..
Temanın konusu belli olduğundan, haliyle dizi film siteleri için ihtiyaçları karşılıyor. Süper
Eline emeğine sağlık. Çalışmalarını sürekli takip ediyorum ve gerçekten mybb sayende yeniliklerle buluşuyor. Başarılar.
Sayfalar: 1 2