MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Uygun olmayan kod hatası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar sitemin temasını değiştirdim. Sonra sistemden çıkış yaptım. Ancak artık login olmak istediğimde aşağıdaki hata mesajıyla karşılaşıyorum.

Kod:
Uygun olmayan kod hatası. Bu işlemi doğru bir şekilde yaptığınızdan emin misiniz? Lütfen geri dönüp tekrar deneyiniz.

Giriş yapamadığım için temayı da değiştiremiyorum. Acaba bu sorunu nasıl halledebilirim. Aklıma phpmyadmin'den tema ayarını değiştirme geldi ama. Bir türlü böyle bir ayarı bulamadım. Gülümseme Yada varmı, yok mu onuda bilmiyorum.  üzgün
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

site adresim: http://forum.dersbitti.com/index.php
Admin paneline gir.
Üyeler&Gruplar > İsmin > Seçenekler > Profilini düzenle > Profil> Yeni Şifreyi Onayla (şifreni gir) => Hesap Ayarları sekmesine geç > Forum Teması: değiştirip kaydet.
Zaten giriş yapabilsem, dediğinizi yapacam ama, Admin paneline bile giriş yaparken aynı hatayı alıyorum.
`forum.dersbitti.com/admin/` şeklinde giriş yapmayı deneyin. Temanız güncel MyBB sürümüne uyumlu olmadığı için bu hatayı alıyorsunuz.
(25-11-2018, Saat:17:52)tedem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]`forum.dersbitti.com/admin/` şeklinde giriş yapmayı deneyin. Temanız güncel MyBB sürümüne uyumlu olmadığı için bu hatayı alıyorsunuz.
Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler. Ben bunu daha önce yapmamış mıydım?  Nasıl - Neydi  Neyse sorunum çözüldü. Çok sağolun arkadaşlar.
Aynı temayı kullanmak istiyorsan temanın header_welcomeblock_guest şablonu içinde değişiklik yapman gerekir.

Bul:
Kod:
<input name="quick_login" type="hidden" value="1" />

Altına satır açıp ekle:

Kod:
<input name="my_post_key" type="hidden" value="{$mybb->post_code}" />