MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: MyBB SQL Yüklenme Hatası (44)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhabalar,

MyBB 1.6 kurulu forumumda bir kaç gündür aşağıdaki hatayı alıyorum. Ne yaptıysam da bir türlü düzeltemedim. Araştırdığım üzere bazı kullanıcıların config dosyasında değişiklik yaparak çözüme ulaştığını gördüm fakat bu bende çalışmadı. 1 ay ve 3 ay öncesindeki yedeklemelere döndürmeyi de denedim fakat bunlar da çalışmadı. Herhangi bir değişiklik yapılmadığı ve hatta son 1 aydır Cpanel ya da Veri tabanına dahi girilmediği için sorunun kaynağını bir türlü çözemiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Aldığım hata;

resim
phpmyadime girip tablolari onarmayı deneyebilirsin
ve veritabani ve cpanele giremiyorsan sunucu gitmiş demektir bunu servis sağlayicinla görüşebilirsin
(10-10-2018, Saat:00:01)CyberPatient Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]phpmyadime girip tablolari onarmayı deneyebilirsin
ve veritabani ve cpanele giremiyorsan sunucu gitmiş demektir bunu servis sağlayicinla görüşebilirsin

Veritabanı ve Cpanel'e girebiliyordum fakat site açılmıyordu.

10 gün öncesine geri döndürünce 1 saat kadar çalışmadı ama 5-6 saat sonra kendiliğinden düzeldi. Çok garip şeyler oluyor. Bir türlü çözemedim. Teşekkürler
Rica ederim sunucuda optimizasyon ve bakım yapılmıştır Gülümseme