MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Game Tema - (Oyunwizard Edit) MT Efsane Teması Yeniden Hayat Buldu :)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
2013 yıllarında benimde üyesi olduğum web sitesinin (mybbtema)  Efsane adlı temasını bir türlü bulamadım, yapımcısına (İzzetCan - MyPower) da ulaşmaya çalıştım fakat ulaşamadım.

İş başa düştü editlerle ben yapıyorum görüntüsünü aşağıda paylaşıyorum, şablon olarak OyunWizard tan yola çıktım yapımcısına teşekkürler ayrıca. (Warrior)

resim

Tema orjinal görüntüsü şu şekilde;
resim

Güncelleme - Oyun Forumuna Göre Editlenmiş Son hali;

resim

resim

Tema live demo: www.oyuncuforum.net

iyi forumlar, yorumlarınızı bekliyorum.
MT neresi oluyordu ^^ mybbtema mı
Evet mybbtema Mypower(izzetcan) tarafina aitti.

Temanin orjinal goruntusu su sekilde;

resim
Çalışmalar tam gaz devam ediyor.. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, oyun forumum için bir tema editliyorum

Mouseover menü;
Aşağı doğru kayan hızlı seçim şeridi
Arkaplana çatlak görünümü verildi
Temaya özel thead , tcat...

resim
ellerine sağlık kardeşim. insanlara hayırlı olmak ne kadar güzel bişey. maşallah güzel olmuş. devamını dileriz.
(05-04-2018, Saat:00:34)tamersezer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çalışmalar tam gaz devam ediyor.. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, oyun forumum için bir tema editliyorum

Mouseover menü;
Aşağı doğru kayan hızlı seçim şeridi
Arkaplana çatlak görünümü verildi
Temaya özel thead , tcat...

resim

Biraz daha derli toplu olsa daha iyi olur gibi geldi menüler.
Çok teşekkürler artık düzenleme bitti sayılır son görüntüleri ekliyorum. 
Hızlı konu seçim şeridi kapalı hali;
resim

Hızlı seçim şeridi açık hali;

resim

Konular anasayfa ;

resim

Postbit;

resim

resim

Yorum demo : www.oyuncuforum.net
postbitt editlendi. Emrekrmn isimli arkadaşın postbitinden yararlandım ayrıca teşekkürler.

resim
Sayfalar: 1 2