MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yan Yana Eklenti Koyma [YARDIM]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
#EDİT KAPANMIŞTIR
(25-03-2018, Saat:20:30)kanma1998 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dosyalarınızda Hata Olabilir Eklentiyi Tekrar Yükleyiniz.

Her Seyin Bİr Nedeni varmış Meğerse....

Kodlar gayet iyi ve sorunsuz ben bunların witdh yane genıslıklerını nerden ayarlıycam onu bulamadım..
Konu şablonlarına uyunuz. Aksi takdirde yardım alamazsınız.
Bu tema Demon Forums'a ait.Warez temalara buradan destek alamayacagini bilmen lazim CondoR.
sorusunun cevabından baska hersey yazmışsınız warez tema kurallara uyun kodlar gayet iyi bilmem ne  biliyorsanız yardımcı olun bilmiyorsanız boşına adamın açtığı konuyu kirletmeyin ayıpdır..
(26-03-2018, Saat:21:40)ArseniC Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sorusunun cevabından baska hersey yazmışsınız warez tema kurallara uyun kodlar gayet iyi bilmem ne  biliyorsanız yardımcı olun bilmiyorsanız boşına adamın açtığı konuyu kirletmeyin ayıpdır..

2011 yilinda kayit olmuşsunuz ama forum kurallarindan haberiniz yok heralde.Konuyu rapor ediyorum.Yoneticiler ilgilenir umarim.
(26-03-2018, Saat:17:07)XLRThetis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu tema Demon Forums'a ait.Warez temalara buradan destek alamayacagini bilmen lazim CondoR.

Güzel kardeşim benim konuyu açana bi bak hele BayMeftun benim forumda yönetici konuyu ben açsam ki açmam böyle basit bi mevzu için birdaha bilip bilmeden direk atlama Gülümseme