Herkese hayirli forumlar
Arkadaslar benim bir forum adresim var ve ben bagis sistemi kurmak istiyorum.Onceden paypal cok iyiydi fakat malesef Turkiye de kullanim haklarini hukumetimiz fesh etti.Suan da yeni bir sistem arayisi icine girdim.
Paypal ile mantigi ayni olan bildiginiz bir sistem var mi?
Hani paypal daki olay kullaniciya ait bir donate butonu olan ve tiklandiginda direk kullanicinin banka bilgilerini soran bilinen ve kullanilan bir sistem var mi?
Bu isi siz nasil cozdunuz?Nasil cozuyorsunuz?
Fikir ve onerilerinize acigim.
Direk Alternatif olurmu bilmiyorum lakin müsteriler icin yaptigim Projelerde kullandigimiz
Stripe var. Yerli olsun derseniz
Iyzico'ya göz atabilirsiniz. Fakat Stripe'in Iyzico'dan üstünlükleri daha fazla. Yanlizca Kredi karti degil Alipay, 3D Secure, Bitcoin ve SOFORT'u bugüne kadar kullandim.
Bunlarin disinda Stripe'in APIsi cok daha kullanisli ve Laravel (Laravel Cashier), Symfony (StripeBundle) gibi popüler Framework entegrasyonlari mevcut
Maleset MyBB icin hazir Eklenti yok. Kullandiginiz Bagis Eklentisine entegre etmeniz gerekiyor.
Stripe'in PHP Kütüphanesine buradan olusturabilirsiniz:
https://stripe.com/docs/api?lang=php
(15-09-2017, Saat:00:45)Remzi0068 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Direk Alternatif olurmu bilmiyorum lakin müsteriler icin yaptigim Projelerde kullandigimiz Stripe var. Yerli olsun derseniz Iyzico'ya göz atabilirsiniz. Fakat Stripe'in Iyzico'dan üstünlükleri daha fazla. Yanlizca Kredi karti degil Alipay, 3D Secure, Bitcoin ve SOFORT'u bugüne kadar kullandim.
Bunlarin disinda Stripe'in APIsi cok daha kullanisli ve Laravel (Laravel Cashier), Symfony (StripeBundle) gibi popüler Framework entegrasyonlari mevcut
Hocam Stripe Türkiye için kullanılabilir görünmüyor. Bu şekilde ödeme almanın bir yolu var mı?
https://stripe.com/global
Ben stripe olayını halledemedim açıkcası. Iyzıco ya gelince API yapmamız mümkün ise tc kimlik numaramı vereceğim ha yapılamaz ise vatandaşlık numaramı boşuna girmek istemiyorum.
(16-09-2017, Saat:00:23)korkusuz212 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben stripe olayını halledemedim açıkcası. Iyzıco ya gelince API yapmamız mümkün ise tc kimlik numaramı vereceğim ha yapılamaz ise vatandaşlık numaramı boşuna girmek istemiyorum.
Şirketiniz yoksa başvurunuz reddedilir.