30-07-2017, Saat:17:04
Arkdaşlar 1366*768 çöznürlüğünde forumumu ayarladım bu benim monitörüm fakat diğer çözünürlüklerde kutular kayıyuor kısacası görüntü bozuluyor bu sorunu nasıl düzeltirim.m
(30-07-2017, Saat:18:08)Relay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ].css ile ilgili sorun.
site adresi verirseniz çözümü söyleyebilirim. vermemekte ısrarcı isenizde forumun body kısmındaki weight kısmındaki kodları ..px olarak ayarlarsanız ekranlara göre değişkenlik gösterir. ama misal weight;80% yaparsanız her ekrana göre otomatik olarak %80 ölçeğini alır
(30-07-2017, Saat:18:08)Relay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ].css ile ilgili sorun.
site adresi verirseniz çözümü söyleyebilirim. vermemekte ısrarcı isenizde forumun body kısmındaki weight kısmındaki kodları ..px olarak ayarlarsanız ekranlara göre değişkenlik gösterir. ama misal weight;80% yaparsanız her ekrana göre otomatik olarak %80 ölçeğini alır
(31-07-2017, Saat:00:08)devotion Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ](30-07-2017, Saat:18:08)Relay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ].css ile ilgili sorun.
Bu dedikleirnizin dışında ben bu temyaı responsive yapmam lazım site localde çalışıyor tema square teması.