MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Forum kayıyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkdaşlar 1366*768 çöznürlüğünde forumumu ayarladım bu benim monitörüm fakat diğer çözünürlüklerde kutular kayıyuor kısacası görüntü bozuluyor bu sorunu nasıl düzeltirim.m
.css ile ilgili sorun.

site adresi verirseniz çözümü söyleyebilirim. vermemekte ısrarcı isenizde forumun body kısmındaki weight kısmındaki kodları ..px olarak ayarlarsanız ekranlara göre değişkenlik gösterir. ama misal weight;80% yaparsanız her ekrana göre otomatik olarak %80 ölçeğini alır
(30-07-2017, Saat:18:08)Relay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ].css ile ilgili sorun.

site adresi verirseniz çözümü söyleyebilirim. vermemekte ısrarcı isenizde forumun body kısmındaki weight kısmındaki kodları ..px olarak ayarlarsanız ekranlara göre değişkenlik gösterir. ama misal weight;80% yaparsanız her ekrana göre otomatik olarak %80 ölçeğini alır

weight değil width
(30-07-2017, Saat:18:08)Relay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ].css ile ilgili sorun.

Bu dedikleirnizin dışında ben bu temyaı responsive yapmam lazım site localde çalışıyor tema square teması.
(31-07-2017, Saat:00:08)devotion Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

Bu dedikleirnizin dışında ben bu temyaı responsive yapmam lazım site localde çalışıyor tema square teması.

https://www.emailonacid.com/blog/article..._tutorial/

Çok zahmet gerektirir. yapılabilir ama çok uğraştırır, bıkkınlık derecesinde uğraştırır ve uğraşlarınıza değmez bile.(şahsi fikrim) onun yerine mobil plugin kur daha mantık işi Hayal Kırıklığı