MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ücretli İstediğim Temayı Düzenleyebilecekler Baksın
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
#### edit
mobil temayı ben hiç beğenmedim. büyüklük küçüklük algılar tamamen yerle bir. masaüstü görünüm çok daha iyi
(30-07-2017, Saat:17:25)merihforum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]mobil temayı ben hiç beğenmedim. büyüklük küçüklük algılar tamamen yerle bir. masaüstü görünüm çok daha iyi

evet öyle ama kapatamadım mobil görünümünü
Hocam dilerseniz mobil temayı kapatabiliriz. Responsive kodlarını kaldırırsanız mobil görünüm kapanır ve mobildede pcdeki görünüm aktif olur.
Ücret istemem. Bi hayır duanız yeter işlerim çok ters gidiyor şu sıralar çünkü. para ise beni mutlu eden bir etmen değil Gülümseme
(30-07-2017, Saat:18:09)Relay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam dilerseniz mobil temayı kapatabiliriz. Responsive kodlarını kaldırırsanız mobil görünüm kapanır ve mobildede pcdeki görünüm aktif olur.
Ücret istemem. Bi hayır duanız yeter işlerim çok ters gidiyor şu sıralar çünkü. para ise beni mutlu eden bir etmen değil Gülümseme

Nasıl kapatacağımı tarif edersen kapatabilirim aslında
meta taglarını tanımladığın yerde mobil için tanımladığın taglarıda kaldır
(30-07-2017, Saat:18:41)merihforum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]meta taglarını tanımladığın yerde mobil için tanımladığın taglarıda kaldır

hazır tema ben bir şey tanımlamadım
Site adresini atarmısın ? Mobil çözünürlükte deneyip çözüm sağlayabilirim
Sayfalar: 1 2