MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: MyBB 1.6 Google SEO Kurulumu [ Resimli Anlatım ]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
1-2 haftaya düzelir
google seo plugini kaldırıp tekrar kurup ayarları yapsamda yine 1-2 haftayamı düzelir?
Hocam link düzenin değiştirince google sitenizi indexlediğinde düzelmeye başlar tekrar kurmak bir şey değiştirmez google ne zaman konular indexlemeye başladığında o zaman düzelecektir.
(20-04-2013, Saat:21:25)Smyrna35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam link düzenin değiştirince google sitenizi indexlediğinde düzelmeye başlar tekrar kurmak bir şey değiştirmez google ne zaman konular indexlemeye başladığında o zaman düzelecektir.

peki ben sürekli ping atsam erken sürede indexlermi
2 haftada bir ping atmanızı tavsiye ederim aksi taktirde google arama motorundan banlanabilirsiniz.
Hocam ben google seo yu kurdum tüm herseyi yaptım. Phpmyadmin'dende kontrol ettim tüm veritabanı dosyalarım utf-8 unicode, fakat seodan baktıgımda hala " 'latin5', veritabanınızın 'utf8' olmadığı tespit edildi. Lütfen forumunuzu UTF-8 formatına dönüştürün. Google Seo eklentisinin stabil çalışabilmesi için forumunuzun utf-8 formatında olması gerekiyor. " yazısı cıkıyor. Neden olabilir acaba?
(27-04-2013, Saat:18:26)JeRyZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam ben google seo yu kurdum tüm herseyi yaptım. Phpmyadmin'dende kontrol ettim tüm veritabanı dosyalarım utf-8 unicode, fakat seodan baktıgımda hala " 'latin5', veritabanınızın 'utf8' olmadığı tespit edildi. Lütfen forumunuzu UTF-8 formatına dönüştürün. Google Seo eklentisinin stabil çalışabilmesi için forumunuzun utf-8 formatında olması gerekiyor. " yazısı cıkıyor. Neden olabilir acaba?

Sorunu hallettim Gülümseme
Sorun Çözüldü <3 tr.Mybbdepo.com & destek.mybb.com.tr
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6