MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: sitemde üyeler giriş yapamıyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
(26-03-2017, Saat:20:06)Dream41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Olabilir eğer yedeğiniz varsa 1.8.10 sıfır kurulum yapıp yedeğinizi yükleye bilirsiniz.


tamam peki dediğiniz gibi yaptım diyelim yüklu eklentinler! ek dosyaların modifiye edilmiş dosyalar sonra kullandıgım tema onlar ne olcak.valla yordu benı ne yapacağımı şaşırdım :S
bu ne ya 8 gün önce konu açıp yardım istedim bir tane yönetici yazmadı mybb bitmiş yaa ölmüş destek alamıyoruz malesef işte bu yuzden geçişler oluyor bu giddişde bende gidecem :S
inc'deki settings.php cookie ayarlarından olabilir. çünkü benimde başıma gelmişti.
(31-03-2017, Saat:19:22)VenomBoss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]inc'deki settings.php cookie ayarlarından olabilir. çünkü benimde başıma gelmişti.


hmm peki çözümü nedir ne gibi değişiklikler yapılmalı



onlarıda denedim kontrol ettim aynı tam olarak nasıl olması lazım örnek verebilirmisiniz???
1.8.7 sürümünden 1.8.10 sürümü sıçrama yapmışsınız. Bu durumda veritabanı tablolarınızda da bozulmalar olmuştur. Bu sorunu çözmüş olsanızda diğer gözünüzden kaçan sorunlar sonradan patlak verecektir. Yerinizde olsam eski 1.8.7 sürümüne ait yedeğiniz varsa onu geri yüklerdim ve tek tek sürüm yükseltirdim. Yedek yoksa eğer değişen veritabanı + tema şablonu farklarını kontrol ederek manuel güncelleme yapmak gerekir. veritabanına hiç girmeden 1.8.7 ile 1.8.10 arasındaKİ tema şablonu farklarını kontrol ediniz. Resmi sitede değişen şablonların bir listesi mevcut. Ayarlarınızıda kontrol edin, sayım ve yapılandırmaları ve önbelleği yeniden güncelleyin. Değişen .php dosyaları ile temanızın şablonlarındaki kodlar bile Zıt kalmış olabilir, sürekli değişen fonksiyonlar oluyor.

Ayrıca birde default temayı seçip giriş yapılıyor mu kontrol edin. Giriş yapılıyorsa çözüme daha kolay yoldan ulaşabiliriz.
(07-04-2017, Saat:16:45)xpserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]1.8.7 sürümünden 1.8.10 sürümü sıçrama yapmışsınız. Bu durumda veritabanı tablolarınızda da bozulmalar olmuştur. Bu sorunu çözmüş olsanızda diğer gözünüzden kaçan sorunlar sonradan patlak verecektir. Yerinizde olsam eski 1.8.7 sürümüne ait yedeğiniz varsa onu geri yüklerdim ve tek tek sürüm yükseltirdim. Yedek yoksa eğer değişen veritabanı + tema şablonu farklarını kontrol ederek manuel güncelleme yapmak gerekir. veritabanına hiç girmeden 1.8.7 ile 1.8.10 arasındaKİ tema şablonu farklarını kontrol ediniz. Resmi sitede değişen şablonların bir listesi mevcut. Ayarlarınızıda kontrol edin, sayım ve yapılandırmaları ve önbelleği yeniden güncelleyin. Değişen .php dosyaları ile temanızın şablonlarındaki kodlar bile Zıt kalmış olabilir, sürekli değişen fonksiyonlar oluyor.

Ayrıca birde default temayı seçip giriş yapılıyor mu kontrol edin. Giriş yapılıyorsa çözüme daha kolay yoldan ulaşabiliriz.
hocam anladım fakat okadar bilgim yok nasıl yapılacak ne edilecek bilgim pek yok verilerim silinmeden nasıl olacak oo ??

dediğiniz çözümüde denedim default temadada aynı sorunu yapıyor  ??
member.php dosyasını ftp'den silip kullandığınız sürüme ait orijinal member.php dosyasını tekrar yükleyip dener misin hocam?
(07-04-2017, Saat:18:52)xpserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]member.php dosyasını ftp'den silip kullandığınız sürüme ait orijinal member.php dosyasını tekrar yükleyip dener misin hocam?

hmm peki mybb 1.8.10 surumunu nerde indireyim resmi sitedenmi indireyim
Sayfalar: 1 2 3