MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: MYBB ProStats Sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Web site  Site Adresi : loftyfrm.com
Versiyon MyBB Sürümü : 1.8.7
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler :Google SEO Plugin, Mesaj Kayıtları Eklentisi

Hata-Sorun Sorun açıklaması : ProStats Eklentisini Kurduğumda Bu Hatayı Alıyorum, Bir Kaç Tane Denedim Hiç Biri Olmadı. Sürümüm İle Uyumlu
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü : resim
bende de birkaç defa hata verdi aktifleştirip pasifleştirince birkaç defa düzeldi
(18-03-2017, Saat:18:38)merihforum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bende de birkaç defa hata verdi aktifleştirip pasifleştirince birkaç defa düzeldi

Bende düzelmiyor, sabahtan belli deniyorum.
Sorunum Devam Ediyor...
Merhaba,

İlk önce eklentiler bölümünden ProStats eklentisini pasifleştirin ve daha sonra kaldırın. Bu işlemi yaptıktan sonra FTP'nizde bulunan eklentiye ait dosyaları silin. Daha sonra tekrar eklentiyi en son sürümünü indirin ve tekrar yükleme yapın. Bu işlemleri yaptıktan sonra eğer sorununuz çözülerse geri dönüş yapın çözülmezse de aldığınız hatayı söyleyin mümkünse ekran görüntüsünü paylaşın ve eklentinin hangi sürümünü kullandığınızı belirtin ve nerden temin ettiğinizi.
(22-03-2017, Saat:17:57)Machine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,

İlk önce eklentiler bölümünden ProStats eklentisini pasifleştirin ve daha sonra kaldırın. Bu işlemi yaptıktan sonra FTP'nizde bulunan eklentiye ait dosyaları silin. Daha sonra tekrar eklentiyi en son sürümünü indirin ve tekrar yükleme yapın. Bu işlemleri yaptıktan sonra eğer sorununuz çözülerse geri dönüş yapın çözülmezse de aldığınız hatayı söyleyin mümkünse ekran görüntüsünü paylaşın ve eklentinin hangi sürümünü kullandığınızı belirtin ve nerden temin ettiğinizi.

Eklentiyi demeniz ardından pasifleştirip kaldırdım, ardından FTP de bulunan bütün dosyalarını temizledim. Daha sonra BURADAN eklentinin 1.9.7 sürümünü indirdim. Tekrar kurulumu yaptım fakat yine aşağıda ki hatayı aldım. 

resim