MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yöneticiler Sayfası Sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Forum Adresim: forum.matematikkonulari.com
Hata Ekranı : Yok

Forumuma bir arkadaşı moderatör yaptım, daha forum bölümlerine yetki vermediğimde Forum yöneticileri sayfasında görünüyordu, fakat mesaj silme,düzenleme yetkilerini verdikten sonra, Forum yöneticileri sayfasında çıkmıyor bu neden olur ki ?

Admin Panleli>Moderatörler>Yönetici sayfasında göster bunu işaretledim.

Forumda 2 moderatör var biri görünüyor diğeri (silme ,taşıma)yetkisi verdiğim görünmüyor.

Güncel demekten gına geldi biri baksın artıkk
Yetki verdiğiniz gruba Forum yöneticilerinde görünme izni verdiniz mi?

Bakmak için

Admin Paneli Sağ Ok Üyeler & Gruplar Sağ Ok Gruplar Sağ Ok Yetki verdiğiniz grup Sağ Ok Bu grup "Forum Yöneticileri" sayfasında gösterilsin mi? bu seçeneğin aktif olduğundan emin olun
Bunu aktive ettim zaten belirttim ilk mesajda ama hala açılmıyor dün de konu açtım aynı cevap geldi sonra da konuya hiç bakan olmadı. 2 mod var 1 tanesi bu listede varken diğeri yok.

Ayrıca şu konuya da bakar mısınız ? http://mybbdepo.com/gelismis-editor-konusu.html
Normal yetkimi veriyorsunuz yoksa sadece forum moderatörü seçiyorsunuz?
(01-08-2012, Saat:00:47)EmreKarakaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Normal yetkimi veriyorsunuz yoksa sadece forum moderatörü seçiyorsunuz?

Foruma moderatör olarak atadım, hiç bir ayar yapmadığımda görünüyordu, daha sonra o kişiye mesaj silme,düzenleme,taşıma yetkileri verdim. Bu kez yöneticilerde çıkmıyor.
kişiye değil gruba verin gözükecek mi?
(01-08-2012, Saat:01:34)EmreKarakaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kişiye değil gruba verin gözükecek mi?

Şimdi oldu. Teşekkürler. Bir de gelişmiş editör soruma bakar mısınız ?