Site Adresi : eldarrodrealm.website.tk
MyBB Sürümü : 1.8.7
Kurulu Eklentiler :
- Multiple Usergroup Images on Postbit/Profile (1.2)
- DVZ Mentions (0.6)
Sorun açıklaması : Merhabalar. Ben MyBB'nin 1.8.7 versionunu kullanmaktayım. Test amaçlı bulunan forumuma başlıktaki gibi Newpoints ve Shop pluginlerini (2.1 ve 1.8 versionlu) kurmak istemiştim fakat pluginleri yüklememin ardından (Newpoints yükledikten sonra sorun yokken Shop pluginini de ekledikten sonra hataları vermeye başlıyor). Shop u gerekli yerlere attıktan sonra Newpoints in Shop kısmında SS1 i de ki hatayı veriyor, farklı bir kategori oluşturmak istediğim de ise SS2 de ki hatayı veriyor bunu nasıl çözebilirim pluginin fixlenmiş hali varsa (İngilizce lazım) nerden bulabilirim?
Hata Ekran Görüntüsü :
SS1
SS2

bir çok kez denedim eski versiyonlarını 1.8 e uyarlamayı bile denedim tekrar kurmakla çözemedim ne yazık ki @
RedLine
Benim paylaştığımı kurdunuz değil mi ? Newpoints + Dükkan eklentisi hatasız ?
@
EmreKRMN yapımcının kendi paylaştığı yerden kurdum ingilizce lazım olduğu için
edit: Sizin paylaştığınız eklentiyide denedim aynı sorunlar devam ediyor
phpmyadmin den kendim mybbym_newpoints_shop_categories ve mybbym_newpoints_shop_items adlı 2 kategori oluşturdum fakat bunları oluştururken sadece isimlerinin ne olması gerektiğini biliyorum eğer çalıştırabilen varsa bu kısımları bana yollayabilme şansı var mı? belki bunları halledebilirsem sorun çözülebilir
Bu linkteki eklentiyi kullanınız.
"...Sizin paylaştığınız eklentiyide denedim aynı sorunlar devam ediyor"