MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Myalerts Eklentisi otomatik yenilenmiyor ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Web site Site Adresi : ilanforumu.com (yenilendi)
Versiyon MyBB Sürümü : 1.8.7
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler : Google seo, MyAlerts, ProStats, ezTrader
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Myalerts Sayfa yenilemeden bildirim göstermiyor ? bildirimleri güncellemiyor, admin panelinden ayarı yapıldı fakat bir değişiklik yok ?
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü : Mevcut Değil !

Merhaba mybb myalerts eklentisi sadece sayfa yenilenince bildirim gösteriyor ? diğer türlü otomatik almıyor ayarlarınıda yaptım 1 saniyede bir çeksin diye ama olmadı ne yapmalıyım sürekli güncel tutmak istiyorum myalerts bildirimler'i bunu nasıl yapabilirim ?
sitenizin linkini ekleyebilirseniz yardimci olmaya calisirim
(30-09-2016, Saat:09:51)bydestanss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sitenizin linkini ekleyebilirseniz yardimci olmaya calisirim

Aktif edince yollayacağım
Merhaba,

Sorununuzun cevabı şimdilik gizli.
(01-10-2016, Saat:05:15)Machine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,

Sebebini anlamadım ama Gülümseme yinede teşekkürler en azından bir cevabı varmış Gülümseme
(01-10-2016, Saat:10:55)ramazan1478 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

Sebebini anlamadım ama Gülümseme yinede teşekkürler en azından bir cevabı varmış Gülümseme

Muhtemelen şablona tam anlamıyla uymadığınız için. Site adresinizi falan da ekleyin belki cevap gizli olmaktan çıkar.
(01-10-2016, Saat:11:12)antidetron Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(01-10-2016, Saat:10:55)ramazan1478 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

Muhtemelen şablona tam anlamıyla uymadığınız için. Site adresinizi falan da ekleyin belki cevap gizli olmaktan çıkar.

Site adresi eklenmiştir.
Sayfalar: 1 2