MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Forumda Yeni Kategori Açamıyorum ++
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba Arkadaşlar http://www.pvp-forum.com sitemde Bir Sorunum Var.

Sitede Yeni Kategori Açamıyorum

MyBB, bir SQL hatası olduğunu tespit etti ve aşağıdaki nedenlerden dolayı devam edemiyor.

SQL Hatası:1054 - Unknown column 'modposts' in 'field list'Sorgu:INSERT INTO mybb_forums (`name`,`description`,`linkto`,`type`,`pid`,`parentlist`,`disporder`,`active`,`open`,`allowhtml`,`allowmycode`,`allowsmilies`,`allowimgcode`,`allowvideocode`,`allowpicons`,`allowtratings`,`usepostcounts`,`password`,`showinjump`,`modposts`,`modthreads`,`mod_edit_posts`,`modattachments`,`style`,`overridestyle`,`rulestype`,`rulestitle`,`rules`,`defaultdatecut`,`defaultsortby`,`defaultsortorder`) VALUES ('asd','asd','','c',0,'',1,1,1,0,1,1,1,1,1,1,1,'',1,0,0,0,0,0,0,0,'','',0,'','')

Hatası Alıyorum
Forum icon plugin eklemiştim biraz bakınınca onu silin dediler sildim manamagent.php dosyasınıda değiştirdim Düzelmedi Yardımcı Olabilecek Varsa Memnun Olurum
MyBB'yi tekrar kur, olmazsa sorun tema kaynaklı olabilir yada dosyaları eksik indiriyor olabilirsin, buradan tekrar indir.
(02-09-2016, Saat:21:59)DarkDevilz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]MyBB'yi tekrar kur, olmazsa sorun tema kaynaklı olabilir yada dosyaları eksik indiriyor olabilirsin, buradan tekrar indir.

sql veritabani backup varsa geri yukle kesin olur gene
Yedek yüklemeden veya sıfırdan kurulum yapmadan önce öncelikle hataya bir eklenti sebep olabilir tüm eklentileri kaldırıp öyle deneyin olmazsa mybb_forums adlı tabloda modpost açarak deneme yapalım bunun için aşağıdaki SQL sorgusunu kullanın ;
Kod:
ALTER TABLE `mybb_forums` ADD `modposts` int(1) NOT NULL default '0';
FARKLI Bİ DOMAİNE TEMA TEKRAR KURULDU VE MANEMAGENT.PHP DOSYASI ALINIP ASIL SİTEYE ATILDI SORUN ÇÖZÜLDÜ