MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Cevap Gönder Yardim
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
MyBB:1.8.7 Sorun liste yok buyur renk ve boyut yeri sablonda gözükmüyor acaba nerde ayar yapmam gerek hangi sablon da ?

resim
Merhaba

Buradaki konu size yardımcı olacaktır.

 Bkz: Yardım 
(31-08-2016, Saat:18:14)EmreKarakaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba

Buradaki konu size yardımcı olacaktır.

 Bkz: Yardım 

Selamun Aleykum Hocam benim Son Sorum bu olay bi boyut ve renk yerleri gözükmüyor lutfen yardimci olurmusun hangi sablonu ayarlamam gerek

bende sükürüme kavusayim hocam saygilarimla G.Kubilay

“Bir çivi bir nalı, bir nal bir tırnağı, bir tırnak bir ayağı, bir ayak bir atı, bir at kumandanı, bir kumandan bir orduyu, bir ordu da bir milleti mahveder"

TÜRK-MOĞOL DEVLETİ HÜKÜMDARI CENGİZ HAN
bu görüntü bu kisimda cikiyor newreply.php gözükmüyor
Kullandığınız tema yanlış hatırlamıyorsam eski bir tema sorun bundan kaynaklı olabilir. O tema 1.6 dan kalma bir tema şuan ki sürümle arasında dağlar kadar fark var. Güncel bir tema kullanmayı denerseniz sorun çözülecektir.
(01-09-2016, Saat:12:03)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kullandığınız tema yanlış hatırlamıyorsam eski bir tema sorun bundan kaynaklı olabilir. O tema 1.6 dan kalma bir tema şuan ki sürümle arasında dağlar kadar fark var. Güncel bir tema kullanmayı denerseniz sorun çözülecektir.

selam hocam dogru söylüyorsun eski versionu duzelmeye calisdim her herini yapdim bir yerde takildim oda bu kisim di tema ModernVB Ultimate hersey denedim bi newreply.php de cikaramadim olayi kolay degil artik default mybb 1.8.7 kulaniyorum oda guzel bir tema bence saygilar