MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Adblock Eklentisini Engelleme Kodu!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar , Adblock bildiğiniz üzere bizim webmasterlar’ın korkulu rüyası. Bir çok sitenin reklam gelirlerini düşüren bir eklenti. Bu eklentiyi kullananlar sitenizde ki hiç bir reklamı görmüyor. Evet sizde bunu engelleyerek kazancınızı eski haline çevirebilirsiniz.

 

Kodu görmek için tıklayın!

 

Kodu ekledikten sonra karşımıza şu şekilde ekran çıkıyor :

resim

Kaynak & Kişisel Blog
(21-08-2016, Saat:05:33)Dahvievanity Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba arkadaşlar , Adblock bildiğiniz üzere bizim webmasterlar’ın korkulu rüyası. Bir çok sitenin reklam gelirlerini düşüren bir eklenti. Bu eklentiyi kullananlar sitenizde ki hiç bir reklamı görmüyor. Evet sizde bunu engelleyerek kazancınızı eski haline çevirebilirsiniz.

 

Kodu görmek için tıklayın!

 

Kodu ekledikten sonra karşımıza şu şekilde ekran çıkıyor :

resim

Kaynak & Kişisel Blog

Selam Acaba bu kodu nereye yapisdircam ? yardimci olurmusun lutfen
Header e ekleyebilirsin.
(21-08-2016, Saat:09:04)xThetis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Header e ekleyebilirsin.

Ellerine Saglik Ustam Süper
Arkadaşlar konu başlığını neden sırf ilgi çeksin diye yanlış bir şekilde kullanıyorsunuz? Paylaştığınız bu kod Adblock eklentisini engellemez ancak Adblock kullananları eklentiyi pasif hale getirmelerine zorlar. Yani olay burda Adblock eklentisini engelleme değil, kullanmamaya zorlamaktır. Şahsen ben bu kodun kullanımına karşıyım çünkü kaş yapayım derken göz çıkartırsınız. Ziyaretçiler "La bana başka sitemi yok." diyip argolu bir şekilde sitenizden ayrılır. Diyelim ki bu ziyaretçiler her türlü zorlamalara rağmen Adblock'u pasif yaptı. Peki bu zorlamalar daha ne kadar uzun sürebilir ki? Üstelik bu yaptığınız zorlamalar ahlak kuralları'na ters düşmez mi? Sonuçta internet ortamı herkese özgür olmalı ben reklam istemiyorsam bunun karşısında hiçbir site duramaz. Bu kodu sitenize yerleştirdinizde ömür boyu bu kısıtlamayı yapacağınızı düşünmeyin herşeyin bir zıttı vardır bu kodu engelleyebilecek bir eklenti yazmak 1 saati geçmez. Bence en iyisi interneti özgür kılmaya çalışın, sadece gelir yapayım çabasına girişmeyin. İyi günler.

Ek Olarak: 

Konu Başlığı şu şekilde olmalıydı.

Alıntı:Adblock Eklentisi Kullananlara Erişimi Kısıtlama