MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Toplu İmza Eklentisi Varmı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Toplu şekilde imzaları yönetebileceğim eklenti varmı ? yoksa direk kullanıcı ayalarından mı yapmam gerekiyor
Şöyle bir eklenti mevcut fakat 1.6 sürümü.Siz 1.8'e uyarlayabilirsiniz ;

(16-08-2016, Saat:19:26)xThetis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şöyle bir eklenti mevcut fakat 1.6 sürümü.Siz 1.8'e uyarlayabilirsiniz ;

Hocam burada iki şey sormak istiyorum bunu yaparken bu hosting'in web maili üzerinden gönderim sağlıyor sanırım ? Bende hosting firmama mesaj attım toplu e-mailler yasakmış (şuan diyiorum ki kullanıcı e-maillerini kayıt eden bir eklenti var mı yada ayar oradan alırım gmail'den gönderirim)
E mail ne alaka dostum eklentiyi kur ayarlari yap o kadar.
(16-08-2016, Saat:20:37)xThetis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]E mail ne alaka dostum eklentiyi kur ayarlari yap o kadar.

valla bende onu sordum ama toplu göndermek yasaktır goruldugu anda hosting durdurulacaktır dediler
(17-08-2016, Saat:00:35)EsqiLerdenBeri Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(16-08-2016, Saat:20:37)xThetis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]E mail ne alaka dostum eklentiyi kur ayarlari yap o kadar.

valla bende onu sordum ama toplu göndermek yasaktır goruldugu anda hosting durdurulacaktır dediler

sen ekle ve dene kesin olacakdir eyer olmasa yeni bir info@ mail ac ve gene dene saygilar
Gönderebiliyorum kardeşim deneme yaptım gidiyor, ama hosting şirketi böyle deyince bende karıştım biraz. Adam bildiğin yasak diyor la
(17-08-2016, Saat:00:49)EsqiLerdenBeri Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Gönderebiliyorum kardeşim deneme yaptım gidiyor, ama hosting şirketi böyle deyince bende karıştım biraz. Adam bildiğin yasak diyor la

hosting yanlis anlamis seni bir de hack olayi var biliyorum dedini ben almaca ismi massen-mail attack kesin yasikdir
Sayfalar: 1 2