MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Prostats çakışma sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Web site Site Adresi :
Kod:
www.cyberfrm.com
Versiyon MyBB Sürümü : 1.8.6
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler :
  1. Googleseo
  2. Prostats
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Prostats Aktif iken üye olunmuyor
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü : -
Siteye girdim ve prostats açık değil açın lütfen.Üye olmayı deneyeceğim buna görede tekrardan yardımcı olacağım.
Merhaba,

Eklentiden kaynaklı bir sorun gibi gözükmüyor. Eklentiyi bende kullanmaktayım sıkıntısız üye olunmaktadır. Başka bir sorundan dolayı üye olunmuyor olabilir, sitenizi aktif ederseniz inceleme şansımız olabilir.
(14-08-2016, Saat:20:03)Machine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,

Eklentiden kaynaklı bir sorun gibi gözükmüyor. Eklentiyi bende kullanmaktayım sıkıntısız üye olunmaktadır. Başka bir sorundan dolayı üye olunmuyor olabilir, sitenizi aktif ederseniz inceleme şansımız olabilir.

prostats aktif ettim şuan site de açık butona bastığımda birşey olmuyor
Merhaba,

Temanızda düzenleme yaparken Üye Profili Şablonları - > member_register şablonlarında oynama yaptıysanız düzeltin. Ayrıca headerinclude şablonunuda yedek alarak orjinaline dönüştürün
(14-08-2016, Saat:23:41)Machine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,

Temanızda düzenleme yaparken Üye Profili Şablonları - > member_register şablonlarında oynama yaptıysanız düzeltin. Ayrıca headerinclude şablonunuda yedek alarak orjinaline dönüştürün

hocam member_register şablonundan {headerinclude} silip headerinclude şablonundaki kodları yapıştırdım ve js kodlarını kaldırdım sorun çözüldü