MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ziyaretçiye Konuyu Gizleme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar herkesin bildiği konuyu ziyaretçiye gizleme eklentisi aklında aklıma takılanlar var ?

Bu eklentiyi kullandığımızda konu için görünemeyeceğinden index almama gibi bir şey var mı ?
Yani var ise de bildiğiniz başka olumlu olumsuz yönlerini söyler iseniz sevinirim ;?
Google Bota özel Bot gurubu yaparsın onda konuları görüntülemeyi açarsın sadece üyelere kapatırsın sonrada indexte sıkıntı olmaz dostum Göz kırpma
(12-08-2016, Saat:22:49)xeons Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Google Bota özel Bot gurubu yaparsın onda konuları görüntülemeyi açarsın sadece üyelere kapatırsın sonrada indexte sıkıntı olmaz dostum Göz kırpma

Kardeşim öncelik ile teşekkür ederim bunu anlatan bir yazı,video olsa işimi garantiye alarak yapma gibi bir şansım var mı ?

Üstekki Yok Artık yaptım -> şöyle yaptım yeni grup oluşturdum botlar diye ve hepsini oraya attım yetkilerini üye yaptım burada merak ettiğim bu yetkilerden hangileri kapatayım içerisinden arama yorum yazma konu açma gibi ?
Merhaba
Şöyle bir şey olabilir. Google veya Yandex in sadece 1 tane botu yok onlarca botu var.Bu botların her birini de eklemek imkansız. Bu yüzden bot grubundan giren bot ile ziyaretçi grubundan giren botun indexlediği sayfalar farklı olacak. Bu yüzden spam olarak değerlendirilme riski var.
Ayrıca bu tür işlemler ziyaretçiyi durdurmaya yetmiyor. Benim karşıma böyle bir eklenti geldiği zaman user agent eklentisi ile google bot gibi siteye girip yazıları okuyabiliyorum.
yani ne yapmamı önerirsiniz = kaldırmalımıyım yoksa nasıl olur böyle ?


siz böyle deyince aklıma url leri gorebılmek ıcın uye olu yap gitsin diyor ?