MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mybb GoMobile Tema Sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Web site  Site Adresi : 
Kod:
http://www.uyumsuzlar.net/forum

Versiyon MyBB Sürümü : 1.8
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler :
ProStats İstatistik Eklentisi
HideHack Eklentisi
GoMobile Eklentisi

Hata-Sorun Sorun açıklaması : Forumum gayet iyi çalışıyordu konu açarken konu editörünün olmadığını gördüm tema ayarlarından konu editörünü değiştirdim masaüstü temamda aynı şekilde oldu daha sonra sorunu çözdüm ve gomobile eklentisi yükledim şimdide gomobile teması böyle gözüküyor daha önceden sorunsuzdu gomobile forumu silip tekrar aynı sürümü kurdum dosyalarını attım sql yedeği almıştım onu koydum herşey sorunsuz ama gomobile çalışmıyor bu sefer
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü : resim
resim
Merhaba,
Sql yedeği attıktan sonramı bu sorun oluştu ?
Önce Copyright - Telif Hakkı Linklerini Silenler - [ Dikkat ! ] bağlantısındaki konuyu inceleyiniz. Temanızı düzeltmezseniz yardım alamazsınız.
Kaldırıp yeniden kurdum sorun çözülmedi. Plugini temamen sildim tekrar attım yine düzelmedi
Telif haklarını ekleyin destek alamassınız sorun çok basit sorunla alakasız cevaplar var
(10-08-2016, Saat:11:36)heedlessness Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yo yardım alabilir , puliginlere gir kardeşim g mobile eklentisini kaldır sonra kur yeniden saygılarla

Copyright bilgisini değiştirenler BENDEN yanıt alamaz.