MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sözlük PHP Hatası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
resim

Böyle bir hata alıyorum  cevabını bilen yazabilir mi
Merhaba,

Bende bir sorun gözükmemektedir? vol2sozluk.com sitesinde herhangi bir sorun yok ve bahsettiğiniz hata gözükmüyor. Sadece admin için uyarı hataları olabilir kontrol etmek lazım, kullandığınız scriptin bir destek sitesi var ise oradan araştırmanız ya da yabancı kaynaklardan araştırma yapmanız gerekiyor.

Hata dan anladığım kadarıyla requrie_once ile çağırılan php dosyasını bulamıyor ve .../application/controllers/welcome.php doysasında ki 45.satırdaki _error_handler fonksiyonu çalışmıyor.
Peki bu dosyaları nasıl çağırabilirim
Welcome.php dosyasında bir foreach döngüsünde sıkıntı mevcut. foreach döngüsünü php dosyası çalıştırıyor fakat veri alamadığı için ve döngü boşa çalıştığı için size uyarı veriyor ilk satırda ki hata bundan ibaret ya da veritabanızdan veriyi boş alıyor. php dosyasını iyi incelemek lazım açıkcası. Scripti bilmediğimden ve php dosyalarını göremediğimden tam olarak size çözüm sunamıyorum. Diğer satırda ki hataları ise birinci mesajımda belirtim.