Temanız Emre KRMN tarafından yapıldı ayarlamalar ve kurulumun ücretsiz olacağını belirtmişti isterseniz onunla bir konuşun ama headerinclude şablonların yedeğini alıp orijinale çevirimeyi denermisin
Madde 24.b Premium/ücretli satın alınan tema ya da eklentilerden dolayı sitenizde oluşabilecek sorunlardan sorumluğu olmadığımız gibi destek almanızda mümkün değildir. Premium/ücretli satın alınan tema ya da eklentiler için destek verilmemektedir ve yapımcılarından destek almanız gereklidir.
Bu durumdan dolayı sizi tema satışı konusuna davet ediyorum;
http://mybbdepo.com/mybb-ekstyle-temasi-...onusu.html
Bu arada; Temanızın headerinclude şablonunda çok fazla .js kodu ekli muhtemelen bu kodlar birbiriyle çakışmaya neden oluyor. Bazılarında alıntı yapılırken bu sorun ortaya çıkıyor. Alıntı yapılan kodlar ya eksiktir ya da doğru şablona ekli olmadığı için diğer .js kodları ile çakışıyordur.
Örnek alıntı yapılan .js kodundan bir görüntü veriyorum.
@Emre KRMN Tarafından yapılan sitenizdeki temada bu kodlar headerinclude şablonuna ekli;
@XpSerkan Tarafından yapılan temada bu kodlar yeni konu/yeni yorum şablonunda ekli;

Konu kapatılırsa sevinirim , konuştuk bu kişiyle desteği ben veriyorum. Konunun kapatılmasını talep ediyorum.
(11-07-2016, Saat:17:10)EmreKRMN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Konu kapatılırsa sevinirim , konuştuk bu kişiyle desteği ben veriyorum. Konunun kapatılmasını talep ediyorum.
EmreKRMN Hocam, Destek konularında artık kapatma işlemi yok.
Aynı sorunu yaşayanlar için konuları açık bırakma kararı alındı. Tekrar tekrar aynı konuların açılmasını bir nebze de olsa önleyebilmek için.