Site : benim-projem.com
Sorun : Bılgısayara format attım her zaman otomatık sıfre olarak gırıyordum.Aklımda kalan sıfre ıle gırdıgımde yanlıs dedı e-postada gelmedı.Nasıl bulurum veya degıstırrım.Şimdiden yardımı esırgemeyenlere teşekkurler
Ftp de
inc/config.php de admin şifreniz görünür ordan bulabilirsiniz.
orada mysql hesap bılgılerı var
(03-07-2016, Saat:01:42)TheSeon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ftp de
inc/config.php de admin şifreniz görünür ordan bulabilirsiniz.
Aynen ya Mynb sifre sifirlama Gondermiyor
Tek Cozum Yeni Bir Hesap acip Onu Super Admin Yapip Sifresini unuttugun hesabi admin panelden sifresini degisip Tekrar onu super admin yapmak
Reis00 ın belirttiği gibi yapılabilir. Veya uzun yoldan mybb_users tablosundan adminin loginkey password ve salt verilerini özel mesaj ile yaz şifresini söyleyeyim.
admın yetkısı verdım lakın bu sefer admınıstor degılsınız uyarısı verdım sımdı sıteyı sıfırlamak zorunda kaldım bu hafta kı 2.sansızlıgım yazılarım durmadan gıdıyor uyelerım kayboluyor , sıtenın temasını edıtlemem saatlerımı aldı bu seferde bu basıma cıktı vardır bır hayır , inşaallah duzeltıcem tesekkur edıyorum yardımcı olanlara hayırlı ramazanlar diliyorum...
Bu sorun için site sıfırlamaya gerek yok.
Phpmyadminden yeni açtığın üyenin grubunu 4 yapacaksın sadece
denedim lakin üsttede soyledıgım gıbı admınıstor yetkılerıne sahıp degılsınız uyarısı gelıyor.Yardımın ıcın tesekkurler lakın sıteyı yenıden kurmam 1saatımı alır garantıye dokeyım ısımı