MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hangi firmadan VPS alıyorsunuz?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar...

Bildiğiniz gibi Türkiye'de birçok şey aşırı pahalı.

VPS almam lazım fakat Tükiye'deki firmalara bakıyorum 30 liradan aşağı doğru düzgün paket yok.

Yurtdışı sitelerine bakıyorum adam 2 dolara bize on numara özellikte paket satıyor ama yurtdışı firmalarınada güvenemiyorum.

Aranızda VPS veya VDS farketmez alanlar varsa nereden alıyorlar acaba? Uygun fiyata nerden bulabilirim?

Şimdiden teşekkürler.
Merhaba OVH fransa lokasyon tercih edebilirsiniz. Fakat üye olma aşamaları biraz sıkıntılı. Artı olarak myvirtualserver Almanya Lokasyon burayı da tercih edebilirsiniz. OVH'dan 2 GB  Ram sunucuyu 11 ₺ ye alabilirsiniz.
(21-06-2016, Saat:02:38)Turkesh15 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba OVH fransa lokasyon tercih edebilirsiniz. Fakat üye olma aşamaları biraz sıkıntılı. Artı olarak myvirtualserver Almanya Lokasyon burayı da tercih edebilirsiniz. OVH'dan 2 GB  Ram sunucuyu 11 ₺ ye alabilirsiniz.

Ohv firmasını duydum ama dediğiniz gibi üye olması biraz sıkıntı. Kimlik No,İkametkah falan gibi şeyler isteyebiliyormuş sanırım.
Yaklaşık 1,5 yıldır EMK Bilişim'den alıyorum. Şimdiye kadar sorun yaşamadım.
bilişimist veya yoncu