Bu Sefer Biraz Uğraştım Hoşunuza Gittiyse Alttaki Linkten İndirebilirsiniz
Kod:
www.mediafire.com/download/jilwz99azn34ewm/AlperYildirim_RankSet_V4__Sade.zip
Lütfen konu içindeki linkleri code tagları içine alınız.
(17-05-2016, Saat:02:28)EmreKRMN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Lütfen konu içindeki linkleri code tagları içine alınız.
Uyarınız İçin Teşekkürler . Düzelttim .
Öncelikle emeğinize sağlık.Her tasarım emek ister.Bana göre fazla sade geldi ama kullanacak arkadaşlar vardır lbet.
(17-05-2016, Saat:13:29)JosephConrad Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Öncelikle emeğinize sağlık.Her tasarım emek ister.Bana göre fazla sade geldi ama kullanacak arkadaşlar vardır lbet.
Yourumun İçin Teşekkürler

Sade Olmasının Sebebi Sade Temalara Uyum Sağlaması , Mesela Windows 8 Temalı Bir Siteye Uygun Olur

(17-05-2016, Saat:13:30)alper57 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (17-05-2016, Saat:13:29)JosephConrad Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Öncelikle emeğinize sağlık.Her tasarım emek ister.Bana göre fazla sade geldi ama kullanacak arkadaşlar vardır lbet.
Yourumun İçin Teşekkürler
Sade Olmasının Sebebi Sade Temalara Uyum Sağlaması , Mesela Windows 8 Temalı Bir Siteye Uygun Olur 
Haklısın dostum başarılar
Kurulumu da vilemeynler için eklerseniz daha düzgün olacaktır
Ftp ->Tema-->images v.b neyse iste.
(18-05-2016, Saat:20:49)EsqiLerdenBeri Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kurulumu da vilemeynler için eklerseniz daha düzgün olacaktır
Ftp ->Tema-->images v.b neyse iste.
1. Olarak Tema Dizini Yerine public_html Hani MyBB Nin Kurulu Olduğu Dizine Atmak Yeterli. 2. Olarak Ben Anlatıcı Değil Tasarımcıyım, Yapamayan Olursa Yardımcı Olurum Ancak Bu Benim Sorumluluğum Değil. 3. Olarak İse Yazdıklarınıza Dikkat Edin "
vilemeynler" Değil "bilmeyenler" Olarak Yazılır O Kelime. Bana Düzgünlükten Bahsediyorsun Ama Yazdığın Kelimelerin Düzgün Olup Olmadığına Dikkat Etmiyorsun.