MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Konu Sizce bu sorun hatamı ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar forumda konu açıyorum (deneme) ve bunu sil diyorum siliyor kullanıcılar göremiyor son mesajlar eklentisi dahil forumda sadece ben görebiliyorum ama tamamen silinmesini nasıl sağlayabilirim _
Konuyu sil mi yapıyorsun?
(22-04-2016, Saat:23:22)EsqiLerdenBeri Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar forumda konu açıyorum (deneme) ve bunu sil diyorum siliyor kullanıcılar göremiyor son mesajlar eklentisi dahil forumda sadece ben görebiliyorum ama tamamen silinmesini nasıl sağlayabilirim _


Merhaba

Postbit bölümünden yapılan silme geçici silme işlemidir.Bu konular sil butonu yerine gelen onar butonu ile geri döndürülebilir.Konuyu tamamen silmek istiyorsanız konunun alt bölümde Yönetici Araçları: bölümünden silebilirsiniz.
"Konu & Yorum Gönderimi" ayarlarında "Geçici Sil/Gizle Aktif Edilsin Mi?" ayarı var. Bunu kapatırsan silme işlemi yapılan mesaj veritabanından tamamen silinir. 1. mesajı silersen konu silinir.

Alıntı:Geçici Sil/Gizle Aktif Edilsin Mi?
Bu ayar, eğer Evet olarak seçilirse kullanıcılar tarafından forumdaki konu ve yorumlar silinse bile onarılıp geri getirilmesini sağlar.
Bir nevi silen kişiye silinmiş gibi gözüksede aslında silinmemiştir ve sadece yönetici onayı ile silinebilir ve geri getirilebilir.
Eğer, Hayır olarak seçilirse silinen konu ve yorumlar sistemden tamamen silinecektir ve geri getirme işlemi mümkün olmayacaktır..