MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Üyelik Kayıt Sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar merhaba;

Forum sayfamda üye olmak isteyen kişilere aşağıdaki gibi hata alıyor acaba sorunu nasıl çözebilirim...

Web site  Site Adresi : websportv.net
Versiyon MyBB Sürümü :1.8.6
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler :Gizli İçerik Plugin ve Ziyaretçiye Konu İçeriğini Gizleme 

[*]
Hata-Sorun Sorun açıklaması :Üyelik sorunu
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü :

Kod:
Üyelik kaydınız gerçekleştirilemiyor. Çünkü sistemimiz 24 saat içerisinde aynı (IP Adresi) üzerinden yapılan 2 tane kayıt olduğunu saptamıştır.
Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz..
Ayarlar bölümüne gel kullanıcı giriş ve kayıt ayarları- Aynı IP Adresinden Maksimum Kayıt Limiti? şeklinde bi yer var oraya aynı ipden kaç üyelik istersen yaz
(13-04-2016, Saat:20:52)Crack Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ayarlar bölümüne gel kullanıcı giriş ve kayıt ayarları- Aynı IP Adresinden Maksimum Kayıt Limiti? şeklinde bi yer var oraya aynı ipden kaç üyelik istersen yaz

Forumu yeni kurdum ve ilk kez kayıt olan üyeler bile aynı hata ile karşılaşıyor.
Ayarlardan Sunucu ve Optimizasyon Ayarları => Kullanıcı IP Adreslerini Kontrol Et? seçeneğini Evet işaretleyip deneyin.
(13-04-2016, Saat:22:08)Link35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ayarlardan Sunucu ve Optimizasyon Ayarları => Kullanıcı IP Adreslerini Kontrol Et? seçeneğini Evet işaretleyip deneyin.

Hocam teşekkür ederim sorun düzeldi ama bu ayarın tam olarak ne işe yaradığı hakkında açıklama yapabilir misiniz_??? Bilgi amaçlı öğrenmek için soruyorum
(13-04-2016, Saat:22:51)ArchangeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(13-04-2016, Saat:22:08)Link35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ayarlardan Sunucu ve Optimizasyon Ayarları => Kullanıcı IP Adreslerini Kontrol Et? seçeneğini Evet işaretleyip deneyin.

Hocam teşekkür ederim sorun düzeldi ama bu ayarın tam olarak ne işe yaradığı hakkında açıklama yapabilir misiniz_??? Bilgi amaçlı öğrenmek için soruyorum
Bu ayar sanırım prox ara sunucu kullanan ana sunucular için bir ayar..
Avantaj ve dezavantajları alttaki linkten öğrenebilirsin.

Kod:
http://ip-adresim.net/araclar/proxy-sorgulama