MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sitemdeki Yavaşlık Problemi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4
evet çok yavaş bence temadan kaynaklanmıyor benim eski hostumda bu kadar olmasa da yavaştı hostu değiştirince düzelmişti
Son çare hostingi değiştirmek gibi görünüyor başka önerisi olan var mı?
Sitende Hangi dosya yavaşlatıyor buradan bakabilirsin

Kod:
http://tools.pingdom.com/fpt/#!/lwPbgDlzV/http://www.mmokenti.com/index.php

Ayrıca bazı ölçümler interne hızına görede değişebiliyor.Farklı bilgisayarda farklı internet bağlantılarında ayrıca deneyin
(27-07-2012, Saat:18:56)EmreKarakaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sitende Hangi dosya yavaşlatıyor buradan bakabilirsin

Kod:
http://tools.pingdom.com/fpt/#!/lwPbgDlzV/http://www.mmokenti.com/index.php

Ayrıca bazı ölçümler interne hızına görede değişebiliyor.Farklı bilgisayarda farklı internet bağlantılarında ayrıca deneyin
Siteye baktım fakat tam çözemedim.
Farklı bilgisayardan ve internet bağlantısından denendim sorun devam ediyor ayrıca forum üyelerim de bu sorunlar karşı karşıya olduklarını bana ilettiler.
Admin KP >> Araçlar >> Oradaki; "Optimize Et, Görev Yöneticisi vb. Her Şeyi Çalıştır. Ben Öyle Hızlandırıyordum. Br dene istersen.
(28-07-2012, Saat:14:08)iCarly Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Admin KP >> Araçlar >> Oradaki; "Optimize Et, Görev Yöneticisi vb. Her Şeyi Çalıştır. Ben Öyle Hızlandırıyordum. Br dene istersen.
Denemiştim daha öncede veri tabanı optimize çok yavaşlatıyor yani işlem yapmazsam site hızlı işlem yaparsak(yorum ve konu atmak dahil) yavaş veritabanı ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi sizce?
Olabilir Aslında. Hosting ile bir görüşün. Aynı sorunu ben de yaşadım. Hem SMF'de Hem MyBB'de. Host bizle ilgili değildemişti ama sen bir dene istersen.
(28-07-2012, Saat:15:41)iCarly Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Olabilir Aslında. Hosting ile bir görüşün. Aynı sorunu ben de yaşadım. Hem SMF'de Hem MyBB'de. Host bizle ilgili değildemişti ama sen bir dene istersen.
Evet galiba hostingi değiştireceğim.
Sayfalar: 1 2 3 4