sorunu çözecek kimse yokmu ya
neden yardım edilmiyor acaba biz kurallara uyuyoruzda destek veren varmı acaba biz yardımcı olunca uyarı veriyorsunuz
(03-04-2016, Saat:03:40)battalmertcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]neden yardım edilmiyor acaba biz kurallara uyuyoruzda destek veren varmı acaba biz yardımcı olunca uyarı veriyorsunuz
battalmertcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:EmreKarakaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Merhaba battalmertcan,
Forum yönetiminden, kuralları ihlal ettiğininizden dolayı bir uyarı aldınız!
Uyarı hakkında ayrıntılı bilgiye profil sayfanızdaki, (uyarı seviyesi) kısmından bakabilirsiniz. Ayrıca forum kurallarını okuyarak neden uyarı verildiğine dair detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz..
Uyarı Özeti:
Şablona uyulmayan konuya yardım etmek
Saygılarımızla,
------------------
MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu - Yönetimi
merhaba hocam şablona uyuyoruz destek gelmiyor bu nasıl iş forumdaki arkadaşlara yardımcı oluyoruz uyarı alıyoruz nasıl bir sitem hocam şablona uydugum halde destek vermiyorsunuz kaç gündür buna ne demeli
Merhaba
- Forumda belirli bir kural vardır ve bu kurala herkes uymak zorundadır.Nasıl kullanıcılar şablona uyun mesajı atıyorsa sizde atmak zorundasınız yada şablona uymayan konuya destek vermemek zorundasınız.Bu yüzden uyarı cezanız silinmeyecektir.
- Konularınızı incelediğim zaman üyelerimizin size yeteri kadar destek olduğunu görüyorum.Mybbdepo diğer forumların aksine sadece yetkililerin değil bütün üyelerimizin gönüllü olarak destek verdiği bir forumdur.Bu yüzden 1 konu üzerinden 23,109 üyeli Mybbdepo ailesine karalama yapmayınız.
Ayrıca hatanın olup olmadığını tüm eklentileri kapatarak deneyin.Sorun düzelmezse default temada deneyin.
Ayarlardan tüm eklentileri kapatın.
Default temada deneyin. Hala sorun varsa, yönlendirme sayfalarını açın.