Bu devirde ücretsiz tema yapıcak kişi zor bulursun.
Milletin babasının oğlumusun o kadar zaman ayırıp tema yapacak ücret almayacak ?
Ülke olarak çok beleşçiyiz yav

(01-04-2016, Saat:16:14)slash7711 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Milletin babasının oğlumusun o kadar zaman ayırıp tema yapacak ücret almayacak ?
İşte Türkiyenin Nur Gibi İnsanı ....
Kardeş diyorum ki default edit yapacak yine bir nur gibi adam ücretli tema yapacak diyor .
(02-04-2016, Saat:15:29)muratbaykam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (01-04-2016, Saat:16:14)slash7711 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Milletin babasının oğlumusun o kadar zaman ayırıp tema yapacak ücret almayacak ?
İşte Türkiyenin Nur Gibi İnsanı ....
Kardeş diyorum ki default edit yapacak yine bir nur gibi adam ücretli tema yapacak diyor .
kardeş yanlış anlama ama kimse artık tanıdığı insanlara bile ücretsiz, karşılıksız iş yapmıyor. Ayrıca menfaatlarınızın dışında tuttuğunuz insanları "nursuz" olarak görüyorsanız o zaman dünyanın sadece sizin etrafınızda döndüğüne çok inanmışsınız demektir. Bence ücretsiz tema yapacak birini arıyacağınıza tema yapımını öğrenin forumda bir sürü konu var bununla ilgili bakabilirsiniz.