29-03-2016, Saat:21:06
29-03-2016, Saat:21:10
Hostun kötüdür.
29-03-2016, Saat:21:11
Sizdede durum böyle mi?
29-03-2016, Saat:21:12
Sizin sitede yavaş. Başka sitelerde değil
30-03-2016, Saat:19:38
Şuan hız problemi yok, site gayet stabil durumda.
Yavaşlamanın sebebi, anlık bir saldırı, yoğunluk, forumda oluşan bir hata, mysql vb. eklentiler yüzünden fazla istek, sunucu kaynaklı hatalar, ve akla gelmeyen birçok sebep olabilir. Sunucu sahibi iseniz makineye restart atıp deneyin. Hosting kullanıyor iseniz, host sağlayıcınızdan restart çekmesini, veyahut hostunuzu baştan kurmasını isteyebilirsiniz. Anlık oluşan mysql yoğunluk işlemleri, hatalar vb. varsa bunları önlemiş olabilirsiniz.
Yavaşlamanın sebebi, anlık bir saldırı, yoğunluk, forumda oluşan bir hata, mysql vb. eklentiler yüzünden fazla istek, sunucu kaynaklı hatalar, ve akla gelmeyen birçok sebep olabilir. Sunucu sahibi iseniz makineye restart atıp deneyin. Hosting kullanıyor iseniz, host sağlayıcınızdan restart çekmesini, veyahut hostunuzu baştan kurmasını isteyebilirsiniz. Anlık oluşan mysql yoğunluk işlemleri, hatalar vb. varsa bunları önlemiş olabilirsiniz.
30-03-2016, Saat:19:57
Forum yavaş, büyük ihtimalle paylaşımlı hosting üzerine kurulu bir forum ve kötü sunucu sonuç budur ortaya çıkan, hosting sağlayıcı fırmanızı değıştırmenızı tavsıye ederım ucuz dıye gidip paylaşımlı hostingli firmalardan alışveriş yapıyorsunuz, sonra böyle sorunlar çıkıyor, tavsiyem bilindik ISIMTESCIL gibi firmalardan alışveriş yapın bu tarz konularda 10 senedir isimtescille çalışıyorum hem çok güzel kampanyalardan yararlanıyorum eski üye olduğum için hemde hiç bir problem yaşamıyorum. Tavsiye ederim sizede.
02-04-2016, Saat:11:12
Blazingfast.io bi bakın