MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Banlanan kişinin tüm yorum ve konuları geçici olarak silinsin ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
site : http://hiddendanger.test.com

Baslıkdada belirtdigim gibi böyle bir eklenti vs. varmı ? Banladıgım üyenin otomatik olarak tüm atmıs oldugu konu ve yorumları (geçici olarak/gizli sekilde) silinsin istiyorum. yani üyeler göremiycek sadece adminler görebilicek.
Böyle bir eklenti şuan yok fakat, admin panelinde Admin KP > Üyeler & Gruplar > Yasaklanmış Kullanıcılar kısmından forumda hesapları kapatılan kullanıcıların konu ve mesajlarını silebilirsiniz topluca.
(28-03-2016, Saat:21:32)BeastlyMan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Böyle bir eklenti şuan yok fakat, admin panelinde Admin KP > Üyeler & Gruplar > Yasaklanmış Kullanıcılar kısmından forumda hesapları kapatılan kullanıcıların konu ve mesajlarını silebilirsiniz topluca.

Ben uygunsuz spam gibi asfasljfasf gibi yorum yapan üyelerin banlandıgı anda mesajlarının silinmesini istiyorum spam işlemi uygulamak gibi bunun gibi bir eklenti yapılamazmı
(31-03-2016, Saat:04:21)DenemeYanilma Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(28-03-2016, Saat:21:32)BeastlyMan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Böyle bir eklenti şuan yok fakat, admin panelinde Admin KP > Üyeler & Gruplar > Yasaklanmış Kullanıcılar kısmından forumda hesapları kapatılan kullanıcıların konu ve mesajlarını silebilirsiniz topluca.

Ben uygunsuz spam gibi asfasljfasf gibi yorum yapan üyelerin banlandıgı anda mesajlarının silinmesini istiyorum spam işlemi uygulamak gibi bunun gibi bir eklenti yapılamazmı

yapılabilir, bu eklenti çok zor olmaz.
Hazırı var diye biliyorum: 
Kod:
http://mods.mybb.com/view/stopforumspam-com-for-mybb
Spam uygulamanın oldugunu biliyorum bir üyeye spam işlemi uygulandıgı zaman ıp adresine kadar banlanıyor ve tüm mesajları kalıcı olarak siliniyor, benim demek istedigim bunun kodlarından yola çıkarak eklentiyi yapabilirmiyiz demekti zaten spam ile ilgili birşey oldugunu biliyorum ama benim istedigim şey mesela bir üyeyi normal olarak banladım diyelim banladıgım anda tüm yorumları otomatik olarak (geçici olarak/gizle) seçenegi gibi silinsin yani sadece yetkililer tarafından gözüksün istiyorum.
(31-03-2016, Saat:08:04)DenemeYanilma Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Spam uygulamanın oldugunu biliyorum bir üyeye spam işlemi uygulandıgı zaman ıp adresine kadar banlanıyor ve tüm mesajları kalıcı olarak siliniyor, benim demek istedigim bunun kodlarından yola çıkarak eklentiyi yapabilirmiyiz demekti zaten spam ile ilgili birşey oldugunu biliyorum ama benim istedigim şey mesela bir üyeyi normal olarak banladım diyelim banladıgım anda tüm yorumları otomatik olarak (geçici olarak/gizle) seçenegi gibi silinsin yani sadece yetkililer tarafından gözüksün istiyorum.

bu dediğin normalde bile mevcut değil mybbde ilk önce mybb ye eklenmesi gerek scripte sonra eklentisi yazılabilir Açık Ağızlı Gülümseme