Site Adresi :
http://www.vsroforum.com
MyBB Sürümü : 1.8
Sorun açıklaması : konu içerisindeki linkler renksiz görünmekte yani diğer yazılar ile aynı renkte böylelikle linkler belli olmuyor. global.css de link e renk veridğim zaman tüm forumdaki linkler aynı şekilde renkleniyor. bu sorunu nasıl çözebilirim ?
bir soru daha sormak istiyorum. forumda ekli avatarlara yeni avatar nasıl ekleyebilirm.
Hata Ekran Görüntüsü :

Linkleri renklendirmek için editör bulunan yazı rengi aracı ile renk vere bilirsiniz tema yapımcısı link renklerini siyah yapmış
(27-03-2016, Saat:16:45)Dream41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Linkleri renklendirmek için editör bulunan yazı rengi aracı ile renk vere bilirsiniz tema yapımcısı link renklerini siyah yapmış
o kadar konuyu tek tek düzenlemek yerine temayı editlemeyi tercih ediyorum ve yapamıyorum

temayı düzenleyerek yapmam lazım
Aşagıdaki Kodları Temanızn Global Css Kalıbında Bulun Color : Yazan Yerlerdeki Kodları Değiştirin
Kod:
a:link {
color: #0072BC;
text-decoration: none;
}
a:visited {
}
a:hover,
a:active {
text-decoration: underline;}
aşağıda verdiğim kodlara bakarak mantığını anlamaya çalış.
Kod:
a:link { color: black; } /* Tıklanmamış temiz link */
a:hover { color: red; } /* Fare ile üstüne gelince */
a:focus { color: blue; } /* Linkin üstünte farenin sol tuşuna basılı tutarken */
a:active { color: yellow; } /* Link aktif iken */
a:visited { color: green; } /* Linke tıkladıktan sonra */
(27-03-2016, Saat:16:54)Anka06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aşagıdaki Kodları Temanızn Global Css Kalıbında Bulun Color : Yazan Yerlerdeki Kodları Değiştirin
Kod:
a:link {
}
a:visited {
}
a:hover,
a:active {
text-decoration: underline;}
kodun tamamını kullanmadım. tamamını kullanınca kategoriler vs hepsinin rengi değişiyor sadece hover ile üstüne gelince renk değişmesini düzenledim.. teşekkürler
eğer bir class'a göre link stili belirleyeceksen şu şekilde kullan
Kod:
a.ornek:link { color : black; }