26-03-2016, Saat:18:53
Merhaba, arkadaşlar dün gece çizimini bitirerek kodlamalarına başladığım temanın, kodlamasına başladım, şuan header %90 bitmiş durumda size eklediğim özellikleri ve biten kısımların aşama aşama bilgilendirmesiyle bu konu altında paylaşacağım, eklenebilir veya çıkarılabilir gibisinden önerilerinizi yaparsanız sevinirim.
Kodlamaya başladığımda ufak tefek değişiklikler yaptım sebebi ise, mobil uygulama gerektirmesini istemediğim için, basit bir web browser android & ios uygulaması ile bile mükemmel görünüm verebilmesini sağlamak amaçlı.
PC Çözünürlükleri için görünüm:

Tablet çözünürlükleri için görünüm:

Mobil çözünürlükteki cihazlar için görünüm:

- PC, Tablet, Mobil ekranlar için Responsive bir tasarım yaratıldı.
- Tüm divler bootsrap ile her ekrana farklı şekilde değişkenli bir biçimde kod kabarcıkları oluşturuldu.
- Dropdown menü oluşturuldu. "Kullanıcı Paneli için" (css kısmı henüz bitmedi o yüzden açılmış halini koymadım.)
- Değişken logo ve menü atandı mobil ve tabletlere ayrı gözüken, pcden giren çözünürlüklere ayrı gözüken menü yaratıldı.
- Header Top Menü yaratıldı, sayfayı takip eden böylelikle kullanıcılar konuyu okurken birden profile dönmek istediklerinde dönüş yapabilecekler.
Kodlamaya başladığımda ufak tefek değişiklikler yaptım sebebi ise, mobil uygulama gerektirmesini istemediğim için, basit bir web browser android & ios uygulaması ile bile mükemmel görünüm verebilmesini sağlamak amaçlı.
PC Çözünürlükleri için görünüm:

Tablet çözünürlükleri için görünüm:

Mobil çözünürlükteki cihazlar için görünüm: