MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: MyBB Soru.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar mybbde şöyle birşey mümkünmü ?

Geçici silinen bütün yorumları görebileceğimiz ? Yeri geldiğinde o yorumlar yanlışlıkla geri gelebilir düşüncesiyle tamamen silmek isterim. O Silinen geçici yorumları mybbde mesela kullanıcıların yorumlarını aratır gibi görebiliyor muyuz ? veritabanından görüntüleyebiliriz gibi düşünüyorum ama bu uğraştırır ve karışık olur ve ufak hatada büyük sıkıntılar çıkabilir backup aldıysakda yükleriz baştan uğraşmak durumunda kalırız.
What ?
ne okudum lan ben
Geçici sildiğimiz bütün yorumları görüntüleyebiliyormuyuz ?
Silinen mesaj olduğu konuda kalır, başka bir yere taşınmaz taki kalıcı silinceye kadar. Bu silinen mesajın rengi farklıdır zaten, silinen mesajları sadece Adminler ve o foruma atanan yöneticiler görebilir Tabiki bu mesajların moderasyonu için Admin tarafından izin verilirse.
Arama sayfasında sağ en alt kısımda Moderatör Seçenekleri kısmından "Gizlenmiş veya Geçici silinen mesajlar'ı" seçersen arama sonunda bu tip mesajlar görüntülenir. Fakat veritabanı içeriğinde ayrı ayrı görüntülenmez.
Hımmm, Anladığım Kadarıyla Şöyle; Kullanıcı Bir Konu Üzerinde İlk Yorumunu Yazıyor. Daha Sonra Düzenleyerek Yazdığını Silip Başka Bir Şey Yazıyor ve Düzenlemeden Önceki Mesajı da Düzenlenen Mesajıda Görmek İstiyorsunuz. Tıpkı Facebook'da ki Gibi.

Doğru mu Anladım ?