Yapmak istediğim şey değişti artık.
Şimdi yapmak istediğim şey:
Bir dosya yapacağım mesela, bu dosya file.php, javascript kontrolü olacak ve 1 saatte 1 kez olacak şekilde. sadece 1 kere gözükecek bu dosya ve sonra gidecek. zannedersem bu bir session. nasıl yapabilirim ?
PHP Kod:
<?php
// Bu kısım php dosyasının text dosyası olarak görülmesini sağlayacak
header("Content-Type: text/plain");
echo "MyBB";
?>
Amaç yazı yazmaksa include'ye neden ihtiyacınız var ki ? Ekleyin header şablonuna olsun bitsin.
yazı yazdırmayacağım tabiki
php olarak kullanacagim.
Mesela ;
IP ADRESINIZ:
<?php
echo $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
?>
Şeklinde file.php oluşturacam
global.phpyede
file.php olarak include edicem ama sadece file.php açılmayacak, hem file.php açılcak hemde site normal çalışacak. en üste sadece file.php gelecek. umarım şimdi anlaşılmışımdır.
Dosya dahil etmek yerine eklenti oluşturun global.php'ye eklentideki fonksiyonu çağırın.
(16-03-2016, Saat:22:11)Mısırga Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dosya dahil etmek yerine eklenti oluşturun global.php'ye eklentideki fonksiyonu çağırın.
Halil Üstadım,
php bilgim pek yok yardımcı olabilirmisiniz ,
size özelden mesaj atıyorum.
(16-03-2016, Saat:22:32)Relay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (16-03-2016, Saat:22:11)Mısırga Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dosya dahil etmek yerine eklenti oluşturun global.php'ye eklentideki fonksiyonu çağırın.
Halil Üstadım,
php bilgim pek yok yardımcı olabilirmisiniz ,
size özelden mesaj atıyorum.
Tabii hocam Skype'dan görüşelim isterseniz.
Yapmak istediğim şey değişti artık.
Şimdi yapmak istediğim şey:
Bir dosya yapacağım mesela, bu dosya file.php, javascript kontrolü olacak ve 1 saatte 1 kez olacak şekilde. sadece 1 kere gözükecek bu dosya ve sonra gidecek. zannedersem bu bir session. nasıl yapabilirim ?