MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Windows 7 Virüs - Activate Yardım
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar bilgisayarıma format atacağım ama nasıl desem; Elimde orjinal windows 7 Ultimate x64 var el değmemiş ama lisanssız haliyle.
Key istiyor key yok. 30 Günlük deneme lisans veriyor.

Ama bu benim için sorun değil.

MBR Regenerator isimli programla, mesela, 25. gün crack uninstall - trial lisans ticklerini seçerek start tuşuna basinca tekrardan 30 gün veriyor.

Size birkaç sorum var:

1- Windows loader gibi crackleme programlarına hiç güvenmiyorum o programlarla bilgisayarda kendimi güvende hissetmiyorum. ( ne kadar tarasamda program windows dosyalarına erişip virüs programlarında windows dosyası gibi gözüküyordur kendini belli etmiyordur gibisinden)

2- Trial lisansda ise kasma vb. hissediyorum, ben sürekli 30 gün deneme lisansını uzatırım, bu trial lisansda kasma vb. windows güncellemede falan sorun olurmu ?

3- MBR Regenerator isimli programla sürekli 30 gün geçtikten sonra misal 28. gün tekrardan 30 gün uzatmam, bilgisayarda bir sorun teşkil edermi ? Bilgisayarda bir sorun oluştururmu, Kasma, HDDde problem, RAMde problem, Ana kartda problem gibi sonuçta program mbr için kullanılıyor.?

BKZ: Siz bana loader gibi crack programlarımı önerirsiniz yoksa sürekli 30 güne bir lisansı sıfırlamayımı ?

http://i.hizliresim.com/VaEbYV.png
Günümüzde lisanslı işletim sistemleri çok pahalı olduğu için pek çok kişi dediğin yönteme başvuruyor. Bundan dolayı olsa gerek piyasada farklı isimlerde bir çok crack programı mevcut. Tabi bunların isimlerini burada paylaşmamız doğru olurmu bilmiyorum. Nette biraz araştırma yapmanı tavsiye ederim.

                                 özellikle tavsiyem lisanslı ürün kullanman. Trial tabiki lisanslı ürün yerini tutmaz. Ayrıca sürekli format iyi değil belli zamanlarda gerektiğinde yapılması gerekir diye düşünüyorum.
Ayrıca özel mesaj kotan dolmuş boşalt istersen  Gülümseme
eyvallah sildim
Bende Windows 8.1 Ve Windows 10 Var Orjinal Eğer Sisteminin Orjinal Olmasını İstiyorsan Ben Sana Windows 8.1 Öneririm Orjinalini Kolay Bulursun.