selamun aleyküm arkadaşlar
hocam şimdi ben resimde gösterdiğim alt bölgelere nasıl ufak olarak herhangi bir yazı yazabilirim...
mesela e posta gibi birşey yazmak istiyorumda
site:issizler.org

Temadan Açıp Yazabilirsin Şahsen Ben Öyle Yapıyorum Başkaları Nasıl Yapar Bilemem
(12-03-2016, Saat:11:36)Moxley Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Temadan Açıp Yazabilirsin Şahsen Ben Öyle Yapıyorum Başkaları Nasıl Yapar Bilemem
Evet arkadaşında belirtiği gibi temalar şablonlardan şablonlar ordan temanı secip footer şablonlar oradan gerekli yerlere ekliye bilirsin
(12-03-2016, Saat:11:55)lllhakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet arkadaşında belirtiği gibi temalar şablonlardan şablonlar ordan temanı secip footer şablonlar oradan gerekli yerlere ekliye bilirsin
O Bölüm Footer'de Deyil Yanlış Bilgi Vermeyiniz O Bölüm Admin KP>Temalar Şablonlar>Şablonlar>İndex Şablonlar>index_logoutlink şablonlar
anlamadım arkadaşlar hangi kod ile değiştiriyoz
Admin KP>Temalar Şablonlar>Şablonlar>İndex Şablonlar>index_logoutlink şablonlar en alta <p align="left">Yazmak istediğin yazı</p> şeklinde
otemayı verirmisin siyah sadegüzel
(12-03-2016, Saat:17:41)UsTaD HackeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]otemayı verirmisin siyah sadegüzel
Default temanın editlenmiş hali sanırsam o tema