MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: footer bölümüne yazı yazma
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
selamun aleyküm arkadaşlar 

hocam şimdi ben resimde gösterdiğim alt bölgelere nasıl ufak olarak herhangi bir yazı yazabilirim...
mesela e posta gibi birşey yazmak istiyorumda 
site:issizler.org

resim
Temadan Açıp Yazabilirsin Şahsen Ben Öyle Yapıyorum Başkaları Nasıl Yapar Bilemem
(12-03-2016, Saat:11:36)Moxley Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Temadan Açıp Yazabilirsin Şahsen Ben Öyle Yapıyorum Başkaları Nasıl Yapar Bilemem

Evet arkadaşında belirtiği gibi temalar şablonlardan şablonlar ordan temanı secip footer şablonlar oradan gerekli yerlere ekliye bilirsin
(12-03-2016, Saat:11:55)lllhakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet arkadaşında belirtiği gibi temalar şablonlardan şablonlar ordan temanı secip footer şablonlar oradan gerekli yerlere ekliye bilirsin

O Bölüm Footer'de Deyil Yanlış Bilgi Vermeyiniz O Bölüm Admin KP>Temalar Şablonlar>Şablonlar>İndex Şablonlar>index_logoutlink şablonlar 
anlamadım arkadaşlar hangi kod ile değiştiriyoz
Admin KP>Temalar Şablonlar>Şablonlar>İndex Şablonlar>index_logoutlink şablonlar en alta <p align="left">Yazmak istediğin yazı</p>  şeklinde 
otemayı verirmisin siyah sadegüzel
(12-03-2016, Saat:17:41)UsTaD HackeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]otemayı verirmisin siyah sadegüzel

Default temanın editlenmiş hali sanırsam o tema
Sayfalar: 1 2