MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Side Boxes plus Hızlı Menü Hatası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Mybb 1.8.6 Kullanıcısıyım Side Boxes Plus Kullanmak İcin Siteme Kurdum Fakat Resimde Oldugu Gibi Hatalar Aldım
resim
resim
Plugin Ayarlarını Degiştirmeye Kalktıgım Zamanda
resim
bu hatayı alıyorum eğer plugin ayarlarını manuel bir şekilde yapabilme imkanı varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Konuyu Yanlış Yere Açmışsınız Ve Ayrıca Tema Warez Aksini İddia Ediyorsanız Satın Aldığınıza Dahil Kanıt Gösterin
Tema warez degil bilip bilmeden kesin konuşmayın
Siteyi ben bu şekilde satın aldım hic bir tema degismesi yapmadım aldigim kisi lisanslı oldugunu söyledi.
Kanıt Gösterin.
Siteyi alalım 2 ay oldu o kadar bilgim olsa konu acmazdım burada hem sorunun temayla ilgisi yok yetkili degilsn birsey değilsin bos bos konuşma
Forumun Belli Bir Kuralları Var Bu Kurallara Uymak Zorundasın Rapor Edildin Ve Ayrıca Türkçeyi Düzgün Kullan
Zaten tema warez olmasa bile şablona uymadığınız sürece destek verilmeyecektir.
@Dream41 Yeter bence sırf mesaj kasmak için şablonu uyun diyip duruyorsuz ve @Pheky
Kardeşim senin sorununa gelincede Keşke öyle yapmasaydın bir yedek alsaydın forumu aldığının kişi ile görüş sana lisansını versin temanın orjinalini iste.
Sayfalar: 1 2