MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: MyBB SQL Yüklenme Hatası MyBB, SQL veritabanı uzantısını yükleyemedi.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Versiyon MyBB Sürümü : 1.8.6
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler : Alakası Yok
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Merhaba Ben Murat Mybb Siteme 1.6 Sql Yükledim Sonra 1.8.6 Ya Güncelledim Bir Kaç Hafta Sorun Bile Olmadı Ftp Yi Felan Halletmişdim Dün Gece Ftp Ve Admin Cp İle Birşey Yapmadım Dün Kapattım Bu Sabah Açdığımda Karşıma Birden Bu Çıkdı Acil Yardım !!!!
Resim-Grafik [b]Hata Ekran Görüntüsü : resim
inc/config.php içindeki $config['database']['type'] = 'mysql'; şeklindeki satırın mysql kısmını mysqli olarak değiştirin.

Eğer bu satır mysqli ise mysql olarak değiştirin.
(08-03-2016, Saat:22:13)devmybb Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]inc/config.php içindeki $config['database']['type'] = 'mysql'; şeklindeki satırın mysql kısmını mysqli olarak değiştirin.

Eğer bu satır mysqli ise mysql olarak değiştirin.

Eyvallah
Prohile.net yedeği yazık deilmi Gülümseme) özgün ol biraz.
(08-03-2016, Saat:23:16)Pheky Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Prohile.net yedeği yazık deilmi Gülümseme) özgün ol biraz.

Sitene Bakarsak Ohooo Gülümseme Sende Özgün Ol Biraz Gülümseme En Basitinden : 

Kod:
"İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır."

Reklam, ban, abuse ve diğer sorunlar için -> [email protected] | developed  and optimized  by Pheky

Bu eser Creative Commons Alıntı-Gayriticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

En Azından Ben Başka Forumlardaki Rankı Alıp Altını Paintle Sitemin İsmini Yazmıyorum
THEFRM ÇAKMALARI SİZİ