MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Site Hatası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Merhaba Beyler Siteme Girerken Bu Site Virüslüdür diyor Nasıl düzelticem http://www.hiledostum.com Yardım Edin lütven

resim
Chrome - Ayarlar - Aşağıya Gelip Gelişmiş Ayarları Göster - Kendinizi Tehlikeli Sitelerden Koruyun Kutucuğundaki Tiki Kaldırın.
Chromeyi Kapatıp Açın.
(06-03-2016, Saat:19:53)Incore Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Chrome - Ayarlar - Aşağıya Gelip Gelişmiş Ayarları Göster - Kendinizi Tehlikeli Sitelerden Koruyun Kutucuğundaki Tiki Kaldırın.
Chromeyi Kapatıp Açın.

öylede kardeşim herkeste bunu diyor 
foruma ne gibi şeyler yükledin ?
hiçbişi sade mybb vardı hata host da deiştim
Tema Warez Soruna Gelince
Alıntı:Google Güvenli Tarama yakın bir zamanda http://www.hiledostum.com sitesinde kötü amaçlı yazılım tespit etti. Normalde güvenli olan web sitelerine bazen kötü amaçlı yazılımlar bulaşır.

Güvenliğinizle ilgili riskleri anlıyorsanız tehlikeli programlar kaldırılmadan önce güvenli olmayan bu siteyi ziyaret edebilirsiniz.
Gülümseme ftp ne kotu amacli dosyalar koymissun , Keyloqeri sil ftp enden sonra google web mastere basvur kaldirsinlar
AS16276(OVH) üzerindeki web sitelerinin en çok %0.5 kadarı, yakın zamanda ziyaretçilerin bilgisayarlarına kötü amaçlı yazılım yüklemeyi denedi.

dangerous.pngAS16276(OVH) üzerindeki web sitelerinin %1 kadarı, yakın zamanda ziyaretçilerin bilgisayarlarına kötü amaçlı yazılım yüklemek isteyen saldırganların eline geçti.
caution.pngAS16276(OVH) üzerindeki web sitelerinin en çok %0.5 kadarı, bazen ziyaretçileri, kötü amaçlı yazılım yükleyen tehlikeli web sitelerine yönlendiriyor.


Websitenize yüklediğiniz ftp aracılığıyla hack dosyaları yüzüne sunucunuzun her yanını biliyorlar ve o sitenizi bende engelliyorum...


Hack yerine özgün makaleler paylaşmak yerine neyse..
Sayfalar: 1 2