MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Posbit yardım
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Web site  Site Adresi : http://drophacks.com/
Versiyon MyBB Sürümü : 1.8.6
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler : EKLENTİYLE Bİ İLGİSİ YOKTUR BİLDİĞİMCE.
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Sorunum yok aslında sadece rankın üstüne bende o ikonlardan eklemek istiyorum.
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü : 
resim
Bu terfi sistemidir.Mybb de konusu vardı bulursam atarım.
(28-02-2016, Saat:11:34)Thetis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu terfi sistemidir.Mybb de konusu vardı bulursam atarım.

bekliyorum.
Konuyu bulamadım fakat o sitede ki ikonları topla Üyeler/Gruplar>Terfi Sisteminden mesaj ya da konu sayısına göre ayarla.Yani 5 yorum yazan ilk level 1 ikonunu alır gibisinden.
(28-02-2016, Saat:11:36)Thetis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Konuyu bulamadım fakat o sitede ki ikonları topla Üyeler/Gruplar>Terfi Sisteminden mesaj ya da konu sayısına göre ayarla.Yani 5 yorum yazan ilk level 1 ikonunu alır gibisinden.

Terfi grubu oluşturmaya geldiğimde, Terfi için kullanılacak rank/ikon gibi resimleri koyabileceğim bi yer yok.
(28-02-2016, Saat:11:40)Pheky Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(28-02-2016, Saat:11:36)Thetis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Konuyu bulamadım fakat o sitede ki ikonları topla Üyeler/Gruplar>Terfi Sisteminden mesaj ya da konu sayısına göre ayarla.Yani 5 yorum yazan ilk level 1 ikonunu alır gibisinden.

Terfi grubu oluşturmaya geldiğimde, Terfi için kullanılacak rank/ikon gibi resimleri koyabileceğim bi yer yok.

Sanırsam önce grup oluşturmak gerekiyor.