MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tema Sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Web site  Site Adresi :  http://torrent-portali.top/index.php
Versiyon MyBB Sürümü : 1.6.18
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler : alakası yok

Hata-Sorun Sorun açıklaması : Arkadaşlar yeni hosta geçitim ve diğer hostaki yedeğimi yükledim. Ve şuan konular üyeler çalışıyor. Ama tema bozuk temayı baştan yükleme çalışıyorum şu hatayı veriyor ne yapmalıyım. Ayrca bu default temadada böyle

Yükleme işlemi Başarısız sonuçlandı. Lütfen tekrar yüklemeyi deneyiniz.Hata Ayrıntıları:
PHP Döngüsü: Geçici klasör bulunamadı. Lütfen, bu hata için forum yönecisi ile iletişim kurun.

resim

resim
Normal global.css'nin içi bomboş ve sanırım diğer csslerde boştur. Elimde ki cssleri verirdim ama bendekiler fresh değil baya bi oynanmış hali. Birinin sana kullandığın temanın xml dosyasını verip import etmen gerekiyor. Sanırım default tema kullanıyorsun. Başka tema kurmayı dene olmadı.
Hepsinde aynı sorun var o yüzden defaulta geçtim. Csslerin hepside dolu.
global.css'e girdim ve temalar düzeldi Gülümseme
Haa sen sql hatası alan arkadaşsın. Daha önce yine ayı hostingi mi kullanıyordun ? Geçici klasör bulunamadı hatasının birden fazla sebebi olabilir. En fazla karşılaşılanı hostingin
Kod:
upload_tmp_dir

fonksiyonuna kapalı olmasıdır. Buna sen müdehale edemezsin ancak firma sahibi edebilir. Bu fonksiyon açık mı diye sor yada hata konusunda iletişime geç. Bir başka olasılık site taşıma sırasında chmod değerlerinin değişmiş olması, buna en basit örnek (MyBB değil genel olarak) /tmp klasörüne yazma veya görüntüleme izninin olmaması olabilir. Ama ilk yapacağın firman ile görüşmek olsun..
(27-02-2016, Saat:12:59)Corleone Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]global.css'e girdim ve temalar düzeldi Gülümseme
(27-02-2016, Saat:13:09)Corleone Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(27-02-2016, Saat:12:59)Corleone Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]global.css'e girdim ve temalar düzeldi Gülümseme

Anlıyorum sorununun çözülmesine sevindim fakat bu aldığın hatanın kaybolduğu anlamına gelmiyor. İlerde sorun çıkarabilir sana bi ara iletişme geç firmanla..
Bu seferde siteye ek dosya ekliyemiyorum.
Sayfalar: 1 2