25-07-2012, Saat:15:27
28-07-2012, Saat:12:38
hocam bu pro paketin bi özelliği kullanmak isterseniz bence pro pakete geçin bir çok + özelliği var.
yok ben pro paket kurmuycam diyorsanız:
bu kodları;
Admin KP
Temalar & Şablonlar
Temanız
Şablonlar
Showthread Şablonlarından
Showthread şablonunu açın ve şu kodu bulun;
altına şu kodları ekleyin;
eğer yanılmıyorsam böyle olması lazım
yok ben pro paket kurmuycam diyorsanız:
bu kodları;
Admin KP
Temalar & Şablonlar
Temanız
Şablonlar
Showthread Şablonlarından
Showthread şablonunu açın ve şu kodu bulun;Kod:
{$similarthreads}
<br />altına şu kodları ekleyin;
Kod:
<table class="tborder" border="0" cellpadding="4" cellspacing="1">
<tbody><tr>
<td class="thead"><strong>Konu ile Alakalı Anahtar Kelimeler</strong></td>
</tr>
<tr>
<td class="trow1">
<p align="left"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/{$navbits[4]['url']}">{$thread['subject']} indir</a>, <a href="{$mybb->settings['bburl']}/{$navbits[4]['url']}">{$thread['subject']} Videosu</a>, <a href="{$mybb->settings['bburl']}/{$navbits[4]['url']}">{$thread['subject']} online izle</a>, <a href="{$mybb->settings['bburl']}/{$navbits[4]['url']}">{$thread['subject']} Bedava indir</a>, <a href="{$mybb->settings['bburl']}/{$navbits[4]['url']}">{$thread['subject']} Yükle</a>, <a href="{$mybb->settings['bburl']}/{$navbits[4]['url']}">{$thread['subject']} Hakkında</a>, <a href="{$mybb->settings['bburl']}/{$navbits[4]['url']}">{$thread['subject']} nedir</a>, <a href="{$mybb->settings['bburl']}/{$navbits[4]['url']}">{$thread['subject']} Free indir</a>, <a href="{$mybb->settings['bburl']}/{$navbits[4]['url']}">{$thread['subject']} oyunu</a>, <a href="{$mybb->settings['bburl']}/{$navbits[4]['url']}">{$thread['subject']} download</a></p>
</td>
</tr>
</tbody></table>eğer yanılmıyorsam böyle olması lazım
28-07-2012, Saat:21:48
Ben pro paket kullanıyorum zaten, tema farklı olduğu için görünmüyor heralde yardımınız için teşekkürler ama linkler ana sayfaya gidiyor. :S
02-04-2014, Saat:14:15
bu eklenti gibi googledan popüler kelimeleri seçip ekleyen bi eklenti varmıdır
16-04-2014, Saat:04:18
fakat lınklere tıklayamıyoruz