MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bu Sitedeki Gibi Anahtar Kelimeler Eklentisi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar ben bu sitedeki gibi anahtar kelimeler eklentisi arıyorum acaba paylaşırmısınız.

resim
hocam bu pro paketin bi özelliği kullanmak isterseniz bence pro pakete geçin bir çok + özelliği var. Süper
yok ben pro paket kurmuycam diyorsanız:

bu kodları;

Admin KP Sağ Ok Temalar & Şablonlar Sağ Ok Temanız Sağ Ok Şablonlar Sağ Ok Showthread Şablonlarından Sağ Ok Showthread şablonunu açın ve şu kodu bulun;

Kod:
{$similarthreads}
<br />

altına şu kodları ekleyin;
Kod:
<table class="tborder" border="0" cellpadding="4" cellspacing="1">
<tbody><tr>
<td class="thead"><strong>Konu ile Alakalı Anahtar Kelimeler</strong></td>
</tr>
<tr>
<td class="trow1">
<p align="left"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/{$navbits[4]['url']}">{$thread['subject']} indir</a>, <a href="{$mybb->settings['bburl']}/{$navbits[4]['url']}">{$thread['subject']} Videosu</a>, <a href="{$mybb->settings['bburl']}/{$navbits[4]['url']}">{$thread['subject']} online izle</a>, <a href="{$mybb->settings['bburl']}/{$navbits[4]['url']}">{$thread['subject']} Bedava indir</a>, <a href="{$mybb->settings['bburl']}/{$navbits[4]['url']}">{$thread['subject']} Yükle</a>, <a href="{$mybb->settings['bburl']}/{$navbits[4]['url']}">{$thread['subject']} Hakkında</a>, <a href="{$mybb->settings['bburl']}/{$navbits[4]['url']}">{$thread['subject']} nedir</a>, <a href="{$mybb->settings['bburl']}/{$navbits[4]['url']}">{$thread['subject']} Free indir</a>, <a href="{$mybb->settings['bburl']}/{$navbits[4]['url']}">{$thread['subject']} oyunu</a>, <a href="{$mybb->settings['bburl']}/{$navbits[4]['url']}">{$thread['subject']} download</a></p>
</td>
</tr>
</tbody></table>

eğer yanılmıyorsam böyle olması lazım
Ben pro paket kullanıyorum zaten, tema farklı olduğu için görünmüyor heralde yardımınız için teşekkürler ama linkler ana sayfaya gidiyor. :S
bu eklenti gibi googledan popüler kelimeleri seçip ekleyen bi eklenti varmıdır
fakat lınklere tıklayamıyoruz