MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Utf 8 karakterler
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Web site  Site Adresi : Forumda.net
Versiyon MyBB Sürümü : 1.86
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler :



Hata-Sorun Sorun açıklaması : once normal calisiyordu, sonra backup aldm restore yaptim 1 kere ondan sonra harfler boyle olmaya basladi nasil duzelte bilirim?
phpmyadminden baktigimda hepsi ? isareti gibi gozukuyorbunlarn
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü :
resim
Notepad++ indirin, ardından sunucunuzda ki .php uzantılı dosyaları masaüstüne atın. Ek olarak inc/config.php dosyasınıda masaüstüne atın ve notepad++ ile açın. Ardından kodlama kısmına tıklayıp bom olmadan UTF-8' e dönüştür diyorsun. Sırası ile bütün dosyaların dene, config, index.php, forumdisplay.php şablonlarından başla yapmaya ardından tekrar sunucuna yükle, fakat bunları yaparken bu dosyaların yedeğini almayı unutma..
(23-02-2016, Saat:17:15)burakcanalgul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Notepad++ indirin, ardından sunucunuzda ki .php uzantılı dosyaları masaüstüne atın. Ek olarak inc/config.php dosyasınıda masaüstüne atın ve notepad++ ile açın. Ardından kodlama kısmına tıklayıp bom olmadan UTF-8' e dönüştür diyorsun. Sırası ile bütün dosyaların dene, config, index.php, forumdisplay.php şablonlarından başla yapmaya ardından tekrar sunucuna yükle, fakat bunları yaparken bu dosyaların yedeğini almayı unutma..

benim sorunum tek mysql daki sorun onu nasil yapacam sqlyi mi acacam notepadla?
phpmyadmindede baktm sqldada baktm hepsinde ? ? isareti var dedigini denedim ama utf 8e donusmedi yazilar ?? olarak kaldi textde
Telif haklarını düzeltirseniz sorununuz düzelecektir.
Hmm o yazdığın kısmı okumamışım ama evet o şekildede deniyebilirsin. Çözülür büyük ihtimal, sql dosyasını aç bom olmadan UTF-8' e dönüştür de ama yine söylüyorum yedek al.
(23-02-2016, Saat:17:25)Machine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Telif haklarını düzeltirseniz sorununuz düzelecektir.

telif haklari yerinde zaten ? nereyi diyorsunuz?
(23-02-2016, Saat:17:26)burakcanalgul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hmm o yazdığın kısmı okumamışım ama evet o şekildede deniyebilirsin. Çözülür büyük ihtimal, sql dosyasını aç bom olmadan UTF-8' e dönüştür de ama yine söylüyorum yedek al.

? isaretinde oldugu icin cozulemedi :'(
Admin KP'den veritabanını optimize et. Olmadı Bakım sayfasına gel UTF8'e dönüştür de dene bakalım sonuç ne olacak.
Sayfalar: 1 2